Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Ein uventa vri på måndagen

Då startar mitt forsøk på å lage ein blogg. Dagen i dag vart ikkje heilt som planlagd. Det er måndag og eg er klar for å starte ei ny arbeidsveke. Men, pga trafikkulykke og påfølgjande kaos i trafikken vart det ein uventa fridag på meg i staden. Bussen eg tok til jobb gav til slutt opp køen, snudde og kjørte oss heim att. Og sidan det var lite freistande å risikera nye timer i kø og sidan dagen uansett ville vorte så amputert sånn jobbmessig, så slo eg meg berre til ro her heima. Og då tenkte eg at det å få bloggen min opp å gå kunne vera ein fin måte å snu ein dårleg start på veka til noko litt meir positivt. Så då er eg altså i gang. Mitt første innlegg er posta og ja, då er det vel berre å venta på at inspirasjonen kjem strøymande så kjem det nok nye innlegg på rekke og rad… :-)

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>