Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Primula bringer bud om vår

Har fått litt vår i huset. Klarte ikkje å motstå freistinga til å kjøpe meg ein Primula, ein skikkelig fargeklatt av ein blome.

Den fargerike primulaen bringer bud om vår i vintermørket. Blir i så godt humør berre av å sjå på den.

Einaste er at det er like vanskeleg kvar gong eg skal ha meg ein slik, kva farge skal eg velja…? Den finns jo i så mange friske fargerike variantar.

Denne gangen vart det ein raud og fin ein. Fann ut at den stod så godt til sofaen i stova. Hihi… Men vi får sjå, kanskje eg fell for freistinga igjen og utvidar med ein farge til ein dag. 

Så er håpe at eg kan klare å halde liv i den til våren har smelta vekk snøen og vinterfrosten har gitt seg, så eg kan plante den ut i hagen og sjå om eg får ei ny blomstring der.

Begynner heilt klart å bli klar for litt vår snart no…

1 kommentar til Primula bringer bud om vår

 • ingvild

  Bombe at det ble rødt, hihihi!

  Primulaer er flotte blomster, men siden jeg har alt annet enn grønne finger så er det en for vanskelig blomst tror jeg;) De dauer som fluer her hos meg!

  Men noe av det flotteste jeg ser er helt klart primula i full blomst ute… Kanskje jeg skulle prøvd meg enda en gang… Tenke tenke tenke!

  Håper du har det fint på jobben!
  Klem

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>