Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Litt nytt til kjøkkenet

No er det på tide å byrja med førebuinga til våren. Så i den anledning vart det investert i litt nytt til kjøkkenet. Fann nokre skjønne cafe gardiner, lyser liksom kjøkken av desse gardinene :-) Så måtte eg jo berre ha ein matchande duk og koppehanddukar.

Fine kvite med blå striper. Gleder meg stort til å få hengt dei opp. Tenkte eg skulle venta litt sjølv om det klør i fingrane til å få dei opp no. Har ambisjonar om å få tatt ein skikkelig rundvask når det berre vert litt meir vår og fyringssesongen er over. Så får prøva å styra meg til dess.

Og når eg først var i gang med fornying av kjøkkenet vart det eit par dukar til. Skjøne rutete med blondekant.

Dei skal få seg ein runde med stryking før eg legg dei skikkeleg på, men måtte berre prøva dei på så eg fekk tatt bilete no i kveld. :-D Og til slutt fann visst ein ekstra kitchen star koppehandduk også vegen opp i posen min.

Storfornøgd med dagens innkjøp, og gleder meg til å få friska opp litt på kjøkkenet. Kjekt med litt nytt til våren.

Ha ein strålande kveld alle saman!

5 kommentarar til Litt nytt til kjøkkenet

 • ingvild

  Knallfine tekstiler du har fått tak i da!

  Hvor har du snopet dette????
  Klemz

 • Hei :o ))

  Så kjekt at du stakk innom bloggen min en tur da, bloggen din var jo kjempesøt…stilig med tova duska hehe..det va stilig also!!! Skikkelig kreativ du forstår ej :o ))

  Klemmer fra mej..

 • Hei, og takk for kommentar hos meg;)
  Oj. Så fine gardiner du har. Ordentlig, ordentlig koselige gardiner!
  Klem,Line

 • Fro

  Hei!
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! Koselig side du har også, titter nok innom igjen ;)

  Klem

 • For en herlig og kreativ blogg du har!
  Her likte jeg meg!!
  Og så mye fint du har kjøpt, kan skjønne du klør i fingrene etter å pynte om med dette :-)
  Og så synes jeg det er så flott at du skriver på dialekt, nydelig!!!
  Jeg har lagt deg til i min bloggliste for hit kommer jeg gjerne igjen :-)
  Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg og finfint at du la igjen et spor for da fant jeg deg, og det er jeg glad for :-D
  Ønsker deg en strålende dag!
  Klem Lokki

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>