Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Oppskrift jordbæriskake

I helga eksperimenterte eg med eit par nye kakeoppskrifter. Og resultata vart så vellykka at eg vil anbefala dei vidare.

Fekk oppskrift på iskake frå ein kollega, og den var jo berre så enkelt og grei å lage, og samstundes SÅ god… Eg laga varianten med jordbær, men har absolutt ambisjonar om å prøva den ut med ulike smaksvariantar til sumaren. Burde jo helst ha fått pynta den med litt friske jordbær, men var visst ikkje heilt sesong for det på butikken her no… Men, eit lett dryss med tuttifrutti gjorde susen det også :-)

Den bør tas opp til litt tining ei stund før den skal serverast, elles vert den litt hard. Men, etter litt tining vert den rett og slett supergod!

I tillegg prøvde eg ut ei ny oppskrift på ostekake. Ostekake med browniesbunn! Det vart jo ei verkeleg snopekake. Absolutt ikkje slik eg normalt hadde forventa at ei ostekake skulle smake! Bunnen vart nesten som karamell… Og ostetoppen…mmm…. Herleg. Absolutt noko å anbefala dersom du har nokon som påstår dei ikkje liker ostekake… :-)

Eg har her pynta den heilt enkelt med å raspe litt sjokolade på toppen medan den enno var varm. Oppskrifta på denne fann eg på den koselege bloggen MorsommeTing, så du får gå dit om du vil ha den oppskrifta.

5 kommentarar til Oppskrift jordbæriskake

 • ingvild

  Mmmmm – de kakene så knall gode ut! Skal jo sikkert snart bake noen kaker, og dette er et godt alternativ!

  Ha en fin kveld vennen!
  Klemz

 • Oi oi hvilken kaker!! Så fine og så utrolig gode de så ut!!! :) Fikk ikke bare litt søtsug nå merker jeg ;) hehe å jeg som prøver å slanke meg!!:)
  Så koselig at du vil følge meg da!Ja, jeg må være litt med i virkelig verden og. Ikke bare bloggverden ;)
  Går det an å følge deg her???
  klem

 • De kakene der så bare så utrolig gode ut, at de er jeg nødt til å prøve ut selv! Tror ikke jeg har smakt ostekake før, da jeg er redd for at det skal smake så mye ost, men denne her må jeg få prøvd ut her. For er det en ting som faller i smak er det brownies :)

  Håper du får en flott dag videre :)

 • Wow, så herlige kaker! Nå ble jeg jo bare supersulten på kake!
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og for at du har blitt følger av akkurat min blogg – det setter jeg pris på! Ha en kjempefin dag videre, Randi!

 • Hei Randi:)
  Tusen, tusen takk for så koselige kommentarer, samt pingback (først gang jeg har vært borti..så gøy!). Men det aller morsomte er jo at du har forsøkt deg på kaka «mi» ;)

  Ja, er den ikke knallgod ?? Jeg tenke jeg skulle lage den i påsken igjen. Men nå ser jeg jo at du har laget en iskake..og da er jeg nødt for å prøve denne. Den skal lages til helgen! Det blir nok bra tenker jeg. Da er alle barna her, og vi skal ha påskeverksted. Egentlig hadde jeg meld meg på et pilflettekurs her hos en gartner. Gledet meg skikkelig til det. Men så ble det avlyst fordi det var for få påmeldte. Veldig kjedelig! Men det er litt typisk her i bygda og omegn. Vel, vel..så får en finne på noe annet. Og kurset kommer igjen til høsten (da skal jeg forøvrig også på skinnfellsømkurs. Gøy eller, hva tror du ?)

  Så da blir det maling på egg i helgen med barna. Far skal ordne tre/greiner som det skal henges opp i. Lørdag skal vi ha taco, og en av helgedagene skal jeg lage denne isakene. Passe søndag det tenker jeg..når ungene begynner å kjede seg litt kanskje, og alle egg er malt ;)

  Ellers..så flott at det går an å være følger med WordPress. Jeg har visst det jeg også..en form for. Skal prøve ut det gitt. Jeg legger meg til som følger hos deg også jeg ;)

  Ønsker deg en finfin dag.
  Klem,Line

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>