Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Gleder meg til maursesongen!

Normalt sett har eg lite til overs for maur og andre små kryp i hagen. Men i år ser eg faktisk litt fram til at dei skal posera for meg :-)

Snille Mannen kjøpte nemlig makroobjektiv til meg til fødselsdagen for to veke sidan. Nærare bestemt ein Sigma 150mm F2.8 Macro.

Så i år gleder eg meg til å krypa rundt på plenen ute og leita etter maur og tusselusser og andre små kryp, og håper dei vil vera venlege nok til å stå i ro lenge nok til at eg får tatt nokre blinkskot av dei. :-D

Eg har alltid synest det er så kjekt å ta detaljbilete og nærbilete av blomar og grasstrå, og har leika meg litt med makrofunksjonen på kameraet. Men, det vert noko heilt anna når eg no har fått eit ekte makroobjektiv å leika meg med.

Kvaliteten på bileta vert mykje betre, det ser eg alt etter berre å ha prøvd meg så smått på diverse blomar innandørs. Drømmen er å klare å få tatt nokre stilige bilete av insekt liknande desse

Men, nærbilete av blomar er jo fint det og, og dei står no i alle fall i ro til eg er ferdig… ;-)

11 kommentarar til Gleder meg til maursesongen!

 • Ja – du må forsøke deg på pesto:-)

  Så heldig du er som har fått makro-linse – jeg ønsker meg også en, men de er så dyre atte…Det er skikkelig artig å ta bilder og spesielt blomster:-)

  Ha en fin kveld!

 • Elin med Draumesidene.com

  Hei! Så kjekt at du er følgjar hos meg! :) Den linsa di kunne eg gjerne tenkt meg! Super! Så no blir du nok krypande rundt på alle fire når snøven reiser?

  Ha ei fortsatt god påske! :)
  God klem frå meg!
  E.

 • ingvild

  Er bare pittelitt misunnelig på macro linsen din!
  Nydelige bilder du har tatt.

  Klemz

 • Fro

  Det er kjempegøy med macroobjektiv! Lykke til med fotograferingen – og et tips fra meg er at det er nyttig å bruke stativ.

  Ønsker deg en fortsatt fin påske!
  Klem

 • Så uttrolig fine bilder Randi! Kjempeflink er du!

 • Macrobilete vitnar om eit herleg Skaparverk :-)
  Gler meg til å sjå alle bileta du kjem til å trylle fram.

  Du er no alt dyktig!!

 • Gratulerer med nytt objektiv!
  Makan til flott bilder :-D
  Ja et slikt ønsker jeg meg også, jeg er storfan av muligheten for å knipse slike bilder!
  Gleder meg til småkrypsesongen jeg også ;-)
  Ha en herlig tirsdag og en riktig så god påske!
  Klem Lokki

 • Hei Randi
  Tusen takk for hilsen hos meg, kjempekoselig ♥ Ble litt misunnelig på macro linsen din…. Flotte bilder du har, og en herlig blogg…. Mye variert og spennende. La meg til som følger, for her kommer jeg igjen :o ) Tror kanskje jeg skal prøve jordbæriskaken som du viser lengre ned – kanskje til en vakker og solfylt sommerdag! :o ) Ønsker deg en fortsatt fin påske, klem fra Mette

  PS! Dessverre er ikke mine påskeegg så spennende som andre – men det er første gang, og neste gang vet jeg hva jeg trenger!! Hihi… en lærer litt så lenge man lever.

 • Gratulere med kamera!! Nydelige bilder du har tatt da. Jeg også vil ha ny linse :/ Gleder meg til masse fine sommerbilder :)

  Håper du har en fin påske videre!
  Klem fra Sophie Mari

 • Elin med Draumesidene.com

  :) Takk for gode ord! Eg skal blogge om tallerkenane mine ein dag eg dekkjer bordet med dei :) Ynskjer deg og dine ei fortsatt god påske!
  Klem frå meg!
  E :)

 • Takk for koselige ord, Randi :) Ja, ta fram symaskinen du også. Og kjøp deg en slik bok. Det er kjempegøy, OG enkelt. Dessuten så koselige ting å lage. Noenganger synes jeg stoffene til Tilda blir for søte, så da varierer jeg med andre stoffer.

  Nå venter vi storbesøk. Tre studievenner av min mann kommer på overaskelsestur til ham..med sine koner og barn. Vi har tenkt å grille..men her regner det. Godt vi har også en liten veranda som grillen kan stå på da. Nå lager jeg salat og en deilig potetsalat. Åh..som jeg gleder meg til sommeren!

  God klem,Line

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>