Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Frøken vårfryd!

Eg har ein frekk liten sopp som vil så gjerne vera med i Moseplassens konkurranse Frøken Vårfryd.

Kvar månad heldt ho ein uformell konkurranse, kor alle som ønskjer kan delta.

Og denne månaden skal altså Frøken Vårfryd kårast. Så anbefaler alle å ta ein tur innom her og henge seg på!

Men altså, tilbake til denne soppen min. Fargerik og flott er den, og ser så uskuldig ut der den står og passar på alle dei flotte tulipanspirene mine. Ja den ser kanskje uskuldig ut, men alle frekke kattar som vurderer å grava i beda mine er hermed åtvara, ikkje la dykk lura av det uskuldige blikket. Når den må er den steinhard… ;-)

Har nokre fine steinbed i kanten av terrassen ute, og eit av dei er fylt til randen med vårlauk. Så om litt vil her bli fult av raude flotte langstrakte tulipanar. Men enn so lenge er dei skjøre og små, og då er det godt å ha ein stor og sterk sopp til å passa på. Soppen fekk eg i gåve frå bror min til fødselsdagen i fjor, i lag med ein gul ein også. Og dei har fått sine faste plassar i beda her hjå oss. Så når våren er i anmarsj kjem dei fram frå skjulet og får lysa opp litt i beda. Kjekt med sånne små fargeklattar medan vi ventar på at blomane kjem etter.

Så hermed er mitt  bidrag til Frøken Vårfryd presentert. Det er altså den stolte og gledesspreiande Frøken Sopp-alike.

No går oppfordringa til alle der ute, leit fram ditt frydefulle vårglimt og heng deg på!

Ha ein frydefull vår alle saman!

16 kommentarar til Frøken vårfryd!

 • Herlig!
  Det var den gladeste soppen jeg har sett på lenge :)
  Kjempehyggelig at du og soppen vil være med på konkurranse.

 • Så flott Randi!!
  Artig bidrag, heia deg :-D
  Ha en strålede onsdag kjære venn!
  Klem Lokki

 • Haha ler den der var jo super duper søt da!!! I LIKE ♥

  Ja det må en sopp til for å passe på hihihi :-D

  Gleder mej til å se når dem blomstrer..♥

  Ha en fin dag :-D

  Klem fra mej ;-)

 • Så søt den var :-)
  Herleg å sjå alt som spirar..

 • ingvild

  De soppene er så søte og bedet ditt er jeg evig misunnelig på! Det er bare så fint. Godt du har noen søte men også farlige sopper i bedet til å passe på – Ellers kunne det ha komt noe større enn katter og gravd bort bedet ditt i nattens mulm og mørke… Vet hvor du bor ;o)

  Ha en herlig kveld vennen!

 • Elin med Draumesidene.com

  Fine bilder! Snart er spirane forvandla til lekre blomar! :)
  TÙSEN TAKK for songen, og gode ord. Eg veit at vi kvinner har ein tendens til å forlange litt for mykje av oss sjølve. Eg skulle berre ynskje at livet fòr litt finare med meg, og at eg fekk fortsetje reisa her inne saman med dokke alle. For det var det eg såg for meg.

  God klem frå Elin <3

 • Så fantastisk herlig sopp ♥ den var utrolig søt da :)
  Ønsker deg lykke til og ha en flott kveld videre.
  Takk også for koselig hilsen inne hos meg, koselig ♥
  Klem fra Mette

 • Hei!
  Takk for koselig kommentar hos meg:)
  Skapet mitt er også opprinnelig i furu…

  Den soppen var jo morsom da… håper kattene har skjønt budskapet:)

  En finfin kveld ønskes deg;)

  Sissel

 • Å kjære…også måtte du spørre om det da Randi?! Jeg som ikke har den minste peiling på blomster vet ikke hva den heter. Huff. Til å skamme seg over egentlig. Damen i butikken sa det til og med!!
  Men nei…ikke slikt som sitter igjen øverst altså. Gliiir liksom bare rett ut..like fort som informasjonen kom inn, desverre :(

  Artig sopp der,du. Søt :) )

  Klem,Line

 • Så koselig du har det! Jeg vil å ha bed.. vi bor i leilighet :/ Får se på bildene dine istede :)

  Jeg har noe til deg i bloggen min!
  Klem fra Sophie Mari

 • Heia!
  Så morsomt med den soppen da! Den var jo blidspent!

  Ha en kjempefin kveld :)

 • Artig den der…..og til å smile bredt av:)))

  Lykke til i konkurransen:)

 • Hei ♥

  Ååååå så kjekt når du titter innom!! :) Ja det blir ikke lett å flytte konsollbordet tilbake der det sto!! :-/ Vi får se da hva lurt jeg finner på hehe ;)

  I dag har jeg mye å gjøre så jeg må vel lette på rompa mi hehe..;)

  Ha en fin helg da vennen ♥

 • Så herlig! Det ser ut som om soppemannen har en hel hær av stramme soldater rundt seg :)

 • [...] Frøken Sopp-alike fra Mitt eige solsystem Eg har ein frekk liten sopp som vil så gjerne vera med i Moseplassens konkurranse. Fargerik og flott er den, og ser så uskuldig ut der den står og passar på alle dei flotte tulipanspirene mine. Ja den ser kanskje uskuldig ut, men alle frekke kattar som vurderer å grava i beda mine er hermed åtvara, ikkje la dykk lura av det uskuldige blikket. Når den må er den steinhard… Har nokre fine steinbed i kanten av terrassen ute, og eit av dei er fylt til randen med vårlauk. Så om litt vil her bli fult av raude flotte langstrakte tulipanar. Men enn so lenge er dei skjøre og små, og då er det godt å ha ein stor og sterk sopp til å passa på. [...]

 • [...] Frøken Sopp-alike gjorde ein god jobb med å passa på [...]

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>