Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Verdens kulaste ?

I dag har eg lyst å visa dykk noko fantastisk stilig. Eg synest i alle fall den er det. Nemleg denne her

Hmm tenke du kanskje. Ei raud veske, var det så kult då…? Og ja det er det faktisk. Berre heng med så skal du snart få sjå kva som er så spesielt med denne veska. Naturlegvis er den fin i seg sjølv, raud og blank med kvite hanker.

Men då er det kanskje på tide å avsløra det lille ekstra med denne veska. For det er ikkje berre ei vanleg veske. Det er ei kameraveske.

The Bowler Camera Bag frå Akme Made.

Kul eller kva…? Eg synest i alle fall den var rålekker. Endeleg ei kameraveske som var noko anna enn den vanlege streite svarte som alle kan sjå på mils omkrets at er ei kameraveske. Denne beskytte kameraet men ser likevel kul ut. Ikkje direkte diskret men kombinasjonen praktisk og kul er sånt eg liker… :-D Og denne fekk eg då av den snille Mannen min, sånn berre fordi eg fortjente det. Er han ikkje snill…?

Og no skal denne lekre saken få vera med meg på sin første tur. I morgon går turen til Helsinki. Skal først på ein konferanse for jobben, European Conference on Quality in Official Statistics og når den er over neste torsdag så kjem Mannen bort og så tar vi helga der. Så då skal det nok verta både sightseeing, shopping og anna kos. Skal verta godt. Skal prøve å få tatt masse bilete som eg kan dela med dykk når eg kjem heim att.

Så no vert det nok stille frå meg framover ei stund. Men plutselig er eg tilbake.

Til dess får de ha nokre fine vårdagar her heime.

19 kommentarar til Verdens kulaste ?

 • Den var fin..

  God tur :-)

 • Oj, oj, oj – den var knallstilig!! Har aldri sett så fin kameraveske før :0) ..hmm, jeg har ikke kameraveske, lurer på…?

  God tur til Finland og kos deg masse, masse!!
  Klem

 • Kjempefin veske til kameraet:) Såg ut som ei kul raud veske:)
  Ha ein flott tur til Finland! Kos deg mykje!
  Klem:)

 • Må bare stupe innom for å ønske deg en flott tur til Finland!!! Så kjekt det høres ut! Nå fikk jeg lyst å reise også:o)
  Denne veska var bare kjempekul!! Så stilig kameraveske har jeg ikke sett før. Gleder meg til å se bilder fra turen din:o)))
  Kose deg masse, vennen:o)
  Klem fra Solveig

 • JO den vesken er RÅ – kan skjønne du er stolt av den og for en god mann du har :-D
  Kameraet reiser på luksusklasse :-D
  Jeg ønsker deg en strålende tur!!! Du kommer til å bli savnet, men gleden blir storveis når du PLUTSELIG kommer tilbalke :-D :-D
  Kos deg i bøtter og spann og ha det BONG!!
  Alt godt til deg min bloggvenn!
  Stor klem fra Lokki

 • Fro

  Stilig veske! :)
  Ønsker deg en riktig god tur til Finland! Så spennende, jeg gleder meg til å høre hvordan du har hatt det! :)

  Klem

 • Så kul veske :)
  takk for hilsen hos meg – Har vært i finland en gang jeg, Hadde det veldig artig der – var med jobben. Men jeg kjørte snøscuter, fikk oppleve skikkelig sauna hvor vi løp rundt i snøen. Isfiske mester ble jeg også gitt – ja moro i finland – god tur . hyggelig at mannen kommer også da :)
  klem anita s

 • Lisa

  Kul veske!
  God tur klem!

 • Jammen ble jeg overrasket når du avslørte at det var en kameraveske. Den var råfin altså, stilig ! ♥

  Du og din kjære får kose dere i Finland, god tur ! ♥

  Klem Anette :)

 • Olalala så dritlekker!!!!! Ej digga den!!!!!

  Tusen takk for hyggelig «brev» (haha) inne hos mej vennen ♥ Jeg blir alltid så kjempeglad av dine kommentarer inne hos mej ♥

  Jeg ønsker dej en kjempeflott tur , måtte du kose dej masse!!!!!!! ♥♥

  Fikk en skikkelig dritkommentar på bloggen min i går kveld på det siste innlegget , og ble bare så utrolig skuffet og lei mej!! Men har bestemt mej for att den skal få stå der!!

  Fatter ikke att noen får sej til å skrive slikt , er glad det er få av dem der «ute» !!

  Ønsker dej en fantastisk tur du gode snille Randi ♥

  Klem fra vennefølgeren din Hege ♥

 • Hei
  Frisk fotoveske!!
  Har virkelig sansen for gjenbruk og loppist. Har forresten ennå ikke kommet over at min mor ga bort et stort, nydelig, rosemalt skap til et loppemarked. Hvis jeg ikke passer på forsvinner den siste speilkommoden også. Men, da er det hyggelig å tenke på at tingene kanskje finner en plass hvor de blir satt pris. Jeg tror nok at bordet ditt blir malt hvitt. Det er det enkleste. Sort, da synes alt støvet. Eller kanskje du tør å kaste deg ut i noe mer orginalt som knall rosa?
  Dette er min jomfrutur i bloggverdenen. Hadde vært moro med en kommentar eller nyttige tips som hjelp på veien.
  Mvh elisabeth

 • ingvild

  Oi… Dette innlegget gikk meg hus forbi!
  Den vesken var knallrå og verdens kuleste så absolutt…
  Faktisk så syntes jeg den var verdens kuleste før du avslørte at det også var en kameraveske…

  Han glimter til han mannen din – det e sikkert!
  Håper du koser deg ihjel i finland vennen!

  Stor klem.

 • wow!
  Kjempefin, både som veske og enda bedre som et alternativ til de helt ufattelig kjedelige kameraveskene som selges. (som dessuten roper til tyver -her er noe verdifult-ta meg-

 • Det ligger en liten hilsen og venter på ferierende deg, inne i bloggen min. Ta den om du vil:o)
  Ønsker deg en flott uke.
  Klem fra Solveig

 • Så utrolig stilig!
  Kos deg masse i Finland – gleder meg til du er tilbake. :)

 • Nydelig veske!! God tur og god helg :)
  Klem fra Sophie Mari

 • sol

  Stilig veske! Lettere å ta med seg kameraet når man har noe fint å frakte det i. God helg!

 • Lunalu

  Wow!!! Den kameraveska var utrolig lekker – jeg vil også ha en kul kameraveske…!!! Den jeg har er til et gammelt kamera og dønn kjedelig! visste ikke at det fantes sånne kameravesker engang!!! Tøøøfft!!!
  Ha en flott søndag!
  Klem fra Lunalu

 • Så kuuuul den var!:)

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>