Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Ny kjøkkenduk og Reward

Eg visste det vel frå før av, men har fått det bekrefta nok ein gang. Ein tilnærma kvit duk på eit kjøkkenbord som vert brukt dagleg, varer ikkje så lenge om gangen. Så no til pinsehelga var det absolutt på plass å få på ein ny duk. Det gjer jo for så vidt ikkje noko, for det er jo litt kjekt å få brukt fleire av dei nye kjøkkendukane eg har kjøpt i det siste… :-)

Så no har eg fått på den blå og kvit rutete. Passar jo fint til dei blå og kvite kjøkkengardinene denne også.

Synest sånne smårutete tekstilar er litt søtt. Får litt sånn vår og sumar følelse av det. Og ein søt blondekant rundt er liksom heilt på sin plass. Så då er kjøkkenet klart for seine koselege pinsefrukostar.

Har du hørt om Reward?

Det er noko Line med den herlege bloggen MorsommeTing driv på med. Reward er i grunnen det same som ein Award, bortsett frå at dette er ein fysisk ting/gåve som ho gjev vekk. Kan du tenke deg så snilt. Berre sånn heilt ut av det blå fordi ho har lyst, så driv ho og gjev vekk gåver.

Og på fredag var eg så heldig å få ein slik Reward.

Og det berre fordi eg er innom og legg igjen ein kommentar eller ti i ny og ne. ;-) Line har ein flott blogg.  Eg finn ofte masse nyttig informasjon og tips på sida hennar. Ho har mange gode idear og flotte og inspirerande bilete. Så det er jo ikkje så rart at eg er ofte innom der meiner no eg… Har du ikkje besøkt sida hennar før, så kan eg anbefala det på det varmaste! Du finn ho her.

Og gåva eg skal få er ein wallsticker med inntil 20 teikn, kor eg sjølv får velje fritt kva det skal stå og kva for font/skrifttype eg vil ha. Kan du tenka deg… Ei utruleg flott gåve då! Og som om ikkje det var nok, så skal det i tillegg også kome ei lita overrasking som ho har laga sjølv. (Den er eg spent på, for ho er ei kreativ sjel :-) ).

Så no rusle eg rundt i huset og tenke og gruble… Har ingen sånne wallsticker frå før av, så dette vert heilt nytt for meg. Så eg har ikkje klart å bestemma meg for kva eg vil ha enno. (Og må vel kanskje konfererer litt med Mannen også, men han har vore vekke denne helga). Lurer vel kanskje på noko i gangen eller kjøkkenet trur eg… Men ikkje så lett dette synest eg. Har jo sett så masse stilige sånne ord på veggane rundt om, men vart plutseleg så vanskeleg å bestemma seg når det var mitt eige hus som skulle få noko sånt liksom…. :-) Men skal nok finna på noko etterkvart… Om nokon har gode tips og forslag så kom gjerne med det!

Så nok ein gang tusen takk kjære Line for ei utruleg koseleg overrasking!

Ha ei fin pinse alle i saman.

17 kommentarar til Ny kjøkkenduk og Reward

 • Åååå, men så søt du er da Randi!:) Utrolig koselige ord. Tusen takk tilbake ;) Du vet, rewarden er helt!! fortjent!
  Ja, hihi..nå kan du bare vente spent på den lille overraskelsen. Har ikke begynt på den riktig enda, men;) Ideene bobler i hodet mitt vet du :o )

  Sukk, for en søt duk. Så hjemmekoselig, romantisk og søt på samme tid. En slik hadde vært kjempefin på hagebordet mitt. Ser det for meg, på godværsdager når man serverer vafler på stettefat med hjemmelaget ripssaft og rørt jordbærsyltetøy. Tror jammen i meg jeg må slenge inn en pizza i ovnen her jeg..ble sulten gitt.

  God klem fra Line..og igjen..tusen takk for den fine omtalen Randi!!

 • ingvild

  Heisann. Nei – hvite duker varer ikke lenge gitt, men det gjør vel ingenting når du han erstatte dem med slike fine duker…
  I går fikk jeg i meg noe jeg ikke har tålt så jeg har lagt strykeflat med hodet i en rød vaskebøtte i hele natt og dag. Ikke akkurat noe kjekt i pinsen. Når jeg ser meg i speilet har jeg lyst til å springe vekk – for jeg er rødprikket og hoven i hele ansiktet! How lovely!

  Grattis så mye med Rewarden og wall stickeren. Mitt forslag: god natt, drøm søtt og alt det der! Eller for eksempel – hva er gale med vaskeball?

  Ha en fin pinse vennen!
  Klem

 • Gratulerer så masse med rewarden! :) SÅÅÅÅÅ koselig da!
  Du kan jo også velge en tekst til å ha på et møbel – en kommode eller et bord eller skjenk eller noe sånt!
  Blir spennende å se hva du velger for du dokumenterer det vel her på bloggen, regner jeg med! :)

  KLEM

 • Så fin duk! Koselig med småruter. Og gratulerer så mye med rewarden. Vel fortjent! Håper du får en strålende helg videre. :)

 • Gratulerer med rewarden- veldig koselig duk- den hadde passet godt inn på mitt kjøkken også;) Jeg kjøtpe en rund duk på kid- pvc-belagt- den passer vel ikke helt men veldig greit å bare kunne tørke av duken. Mine hvite duker får som regel noen flekker som ikke forsvinner etterhvert;) Vi kunne åpnet skobutikk her også…tror jeg skal ta en skikkelig sorteringsrunde;) Håper du har en fin pinse!

 • Gratulerer med reward! Veggord har jeg veldig sansen for, og er på jakt etter et passende over sengen min, men det er som du sier vanskelig å velge. Veldig fornøyd med det jeg har over sengen til tvillingene; Always kiss me goodnight

  Hjertestenen er nok støpt i ett eller annet materiale. Fant den i en blomsterbutikk.

  Håper du nyter resten av pinsen! Klem

 • Så gøy med reward – gratulerer!
  Nydelig duk har du også fått – jeg liker godt det smårutete i lyseblått :)

  De solstolene mine er veldig gode å ligge i og så er de så lette å flytte rundt etter hvor solen er :)

  Ha en fortsatt god helg!
  Klem

 • Tusen takk for søte ord :-) ) Winecharms er for å henge rundt vinglasset. Siden hver enkelt er unik, er tanken at man skal kunne finne igjen glasset sitt ut i de små timer… ;)

  Så heldig du er som har fått en så flott reward! :) Jeg ble litt inspirert av ideen til Victoria om å velge en tekst til et møbel. Spent på å se hva du bestemmer deg for :)

  Ha en fortsatt super pinse!

  Hilsen Hege

 • Line

  Så søt duk, ruter, hvitt, blott og blonder , det er sommerfølelse på kjøkkenet det:o) Nydelig var den…

  Og så artig med denne Line, som er så grei da:o) Så heldig du var:o) Men den var sikkert fortjent!

  Ha en flott siste pinsedag, nyt den!

  Klem Line

 • Heisann!
  Så skjønn duk du har der! Jeg er også veldig glad i smårutede duker, og med den søte blonden ble den ekstra flott – nostalgisk og fin :o )

  Gratulerer med Reward, sååå koselig da! Wallstickers er kjempefint, og du finner helt sikkert et fint ord..;o)

  Fortsatt fin uke til deg!

  Klem fra Hildegunn

 • Hei, så nydelig duk! Ja, duker holder ikke lenge av gangen…Gratulerer med reward! Gøy å få slike…
  Tusen takk for tipset i forbindelse med piketitteren min. Jeg tror jeg skal male den hvit da den vil passe bedre inn her hos meg, men takk uansett for rådet.
  Klem Elizabet

 • Gratulerer med Reward!:) SÅ koseleg gjort då!:) Gleder meg til å sjå kva du får:)
  Duken var utruleg søt, sommerleg og fin. Passer perfekt på kjøkkenet ditt!:)
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

 • Heisann!
  Tusen takk for koselige ord som du hadde lagt igjen inne på bloggen min! Da ble jeg jo nyskjerrig og måtte klikke meg inn her til deg, kjempekoselig blogg du har!

  Den kameravesken du hadde fått tak i var jo bare rålekker, skikkelig stilig! Og kjøkkenbordet ditt synes jeg er så fint, jeg hadde en gang et slikt. Men så kom lure meg på at det kunne brukes ute på altanen en sommer, men det tålte jo ikke vestlands vær og vind så det ble helt ødelagt. Trist! Får skylde på at det er maaange år siden og at jeg var ung og dum;-)

  Spennende å velge ord og utseende på stickers, skjønner godt at det er vankelig. Man vil jo liksom ha noe betydningsfullt man komme rpå av seg selv, men så finnes det jo så mye fint folk har tenkt på før…

  Lykke til med valget, legger meg til som følger så får jeg se hva du velger til slutt!

 • Så koselig med Reward – ikke rart akkurat DU får det min venn :-D
  Nydelig med rutete duk på det vakre bordet – det er noe sommerlig, rent og vakkert over det! Jeg er så glad i slike blårutete tekstiler – de vekker vel gode minner :-D
  Ønsker deg en herlig uke :-D :-D
  Og lykke til med valg av ord… skal bli gøy å se hva du ender opp med ❥❥❥
  Klem Lokki

 • SÅ KOSELEG BÅDE MED DUK OG REWARD..
  HA EI FLOTT VEKE I DITT LIV!

 • Tusen takk Randi;) jeg blir litt ydmyk og sjenert nå kjenner jeg. Men det er jo så gøy med hobbyer. Noe å glede seg over:)

  God klem fra Line

 • Hei kjære deg ! ♥

  Duken er nydelig, elsker slike blondekanter. ♥
  Så utrolig koselig og gøy med reward, veldig snill denne Line. :) Og wallsticker er jo helt supert da ! :)

  Tusen takk for gode ord inne hos meg, det varmer. ♥

  Ønsker deg en nydelig dag i morgen. :)

  God klem fra Anette

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>