Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Oppussing av bloggen

Då har bloggen min fått eg ei lita ansiktsløfting. Då eg starta å blogga 18.jauar i år var eg ikkje heilt sikker på om dette ville vera noko for meg. Så eg tenkte i grunnen ikkje så veldig mykje over korleis den såg ut. Skulle jo berre prøve meg litt og få bekrefta at dette ikkje var noko for meg i lengda. Så feil kan ein altså ta :-o   No snart fem månader seinare heng eg framleis med ;-)

Sidan eg har bloggen på eigen server, fann Mannen ut at WordPress var tingen for meg. Dei har utruleg mange ulike malar du kan velja mellom når du utforme bloggen din, så problemet var berre å bestemma seg for kva eg ville ha. Denne gangen har då valet falle på eit tema som heiter Atahualpa. Denne er utruleg fleksibel og du kan enkelt  foreta eige val for det meste, og det utan å måtte kunne så masse teknisk frå før av. Så slepp eg å mase på Mannen om alt liksom… Sånt kan ein jo like :-D

Så då har bloggen min no vorten litt breiare, fått tre kolonnar og ein del nye effektar. Kan i grunnen fortsette å flikke i det uendelege på ein sånn blogg, men no fann eg ut det får holde i denne omgang. Er vel i grunnen ganske fornøgd.

Det artigaste med utformina var å finne bilete til headaren. Eg har valt ein forholdsvis smal header slik at den ikkje tar opp for stor plass. Og utfordringa var å finne bilete som det passa å ta eit så smalt utsnitt av. Det var gøy, har aldri sett på bileta mine på den måten før liksom :-)

Her er nokre eksempel på bilete som er brukt i headaren.

Orginal:

Utsnitt:

Orginal:

Utsnitt:

Orginal:

Utsnitt:

For augneblinken er der 15 ulike bilete som vil dukka opp i headeren i tilfeldig rekkefølgje. Så kvar gang du er innom sida mi eller går inn på eit innlegg eller rett og slett tar ein refresh av sida så vil det kunne koma eit nytt bilete i headeren. Alle bileta som er brukt her som elles på bloggen er tatt av meg.

Så då håper eg du vil finna deg til rette på sida mi også etter oppussinga. Har vorte ”kjent” med så masse herlege menneske her ute i blogglandia og set stor pris på dykk alle. Så med det ønskje eg dykk alle, både de som er følgjarar, de som legg att så koselege kommentarar og de som berre er innom sånn utan og legga att spor, hjarteleg velkomen til mi nye side.

Håper de vil trivast her i fortsettinga også.

Og om litt vil det koma ei lita Give Away her på sida også, så følg med :-D

19 kommentarar til Oppussing av bloggen

 • Tusen takk for koselige hilsninger og kommentarer på bloggen min. Veldig kjekt at du stikker innom:=)

  Så flink du har vært og så bra det ble:) Forandring fryder vettu… endrer stadig litt jeg også;)
  Ha en finfin tirsdagskveld:)

  Klemz:)

 • Den vart no kjempefin :-}
  Eg kunne også tenkt meg å pusse opp (nesten som det er eit hus, ha-ha)Har nesten blogga i eit år, så er vel på tide. Men får sjå om det blir..

  Ha ein vakker kveld :-)

 • ingvild

  Næmen… Nå ble jeg imponert vennen! Har venter i spenning for når den nye forbedrede utgaven ble offentliggjort… Ble knallfint! Så selvfølgelig er du fornøyd – skulle bare mangle ;o)

  Kjekt at du har lagt deg oppdattert roller også – slik at jeg kan gå inn og titte litt på bloggene som du leser også!

  Stor klem fra meg!

 • ingvild

  Æææææ. Tror skrivingen av kommentaren over gikk litt vel fort gitt! Masse trykkleifer å finne der :o ) Ja, ja – da får dere noe å le av også da – det gjør ikke noe!

 • Gratulerer med et strålende resultat :-D
  Det er så lekkert atte – og headeren – ja alle forslagene er råflotte – du tar jo bilder som bare svingene!! Kjempeflott Randi :-D
  Ønsker deg en vidunderlig uke kjære bloggvenn!
  Stor klem fra Lokki :-D :-D

 • Så flott bloggen har blitt! Jeg liker godt en slik smal header som du har fått, skal få ordnet meg en slik med tiden;-)

  De røde solbrillene var topp! Herlig stilige. Og Steltonkannen, den ønsker jeg meg også;-)

  Takk for koselige kommentarer inne hos meg! En dag ekstra i helgen var et genialt forslag;-)

  Nyt tirsdagskvelden, klem!

 • Flott oppussing! Super idè med bilder som rullerer:)
  Håper du nyter soldagene og har det bra!:)
  Klem Heidi

 • Ja, her var det skjedd forrandriner – ble kjempefint!
  Jeg tenker ofte på å fikse litt på egen blogg også, men jeg tør ikke – er redd for at noe skal gå galt, og ALT blir slettet – akk, ikke greit å IKKE være datakyndig…;o)

  Ha en topp uke videre!

  Klem fra Hildegunn

 • Flott oppussing!
  Jeg likte spesielt godt at bildene rullerer i headeren! Så smart!

  Mange klemmer

 • Og forresten: jeg er glad for at du fortsatt blogger for jeg liker bloggen din kjempegodt. Håper du blir her leeeenge! :)

 • Gratulerer med ny Layout! Skikkeleg fancy!:) Alltid moro med noko nytt. Likte kjempegodt dei nye headerane dine.
  Kjenner følelsen du hadde når du starta å blogge. Den hadde eg og. Men her er eg, og eg trivst;)
  Ha ein nydeleg kveld!
  Klem:)

 • Her var det jo blitt virkelig så flott siden sist jeg var inne :)

  Jeg har en del å lære innenfor bloggoppsett skjønner jeg ;)

  Klem

 • Ja her hadde det skjedd ting siden sist;) kjente meg nesten ikke igjen;)
  Men det var kjempefint da, deilig med en liten vårrengjøring på bloggen;)
  Håper sola kommer til deg snart også:)

  Klem Lise

 • å flott en blogg du har fått! Gratulerer så masse! Helt enig; det er veldig gøy å leke seg litt med maler og oppsett:o)))
  Visst er det mange flotte mennesker her i blogglandia og du er en av dem:o)))) Veldig kjekt å bli kjent med deg og nå har jeg endelig fått somla meg til å bli følger også:o)))
  Ønsker deg en flott morgendag med sol og varme. Kjempefine bilder du tar!
  Klem fra Solveig

 • Hei vennen:) så gøy. Nå har vi like:) Moro å se hvordan din ble. Kjempefin!
  Nå har det seg slik at jeg skal bytte litt og endre jeg også da…litt slik som du skriver..at da jeg startet så visste jeg ikke helt hva jeg ville ha. Jeg har vært fornøyd med hvordan siden ser ut, men jeg synes det er en større utfordring enn deg å finne fine bilder som passer til. Men jeg også kommer til å ha det slik at headingen varierer;)

  Dette var gøy:))
  Gode klemmer fra Line

 • Så kult!:) Nydelig bloggen har blitt!:)
  Takk for din koselige hilsen hos meg, jeg blir alltid så glad .)

 • her forsvant visst noe…

  Ønsker deg en flott dag og jeg håper solen og sommeren har kommet til deg :)
  Klemmer fra meg,
  Anki

 • SÅ fint du har fått det;) Veldig spennende med den headeren som skifter bilde!! Jeg er ikke så veldig datakyndig- så det er ikke ofte jeg prøver meg på slike forandringer;) Så fint at bloggingen var noe for deg- jeg synes det er kjempekoselig- man får med seg litt av hvert;) Håper du får en riktig fin helg!

 • Hei
  Så fint det ble her hos deg, morsomt med headeren:-) Jeg kjente meg ikke igjen når jeg kom hit, er lenge sida jeg har hatt en skikkelig bloggrunde nå. Motivasjonen og lysten går litt opp og ned. Dessuten tar det jo tid..

  Bloggen din ble iallefall veldig fin. Jeg kommer tilbake og melder meg på give away en annen dag.

  klem, lisa

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>