Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Frøken Stemor 2010

Då er det klart for ny konkurranse hjå Moseplassen. Temaet for juni er i år som tidlegare der inne Frøken Stemor.

Var heime i hagen til mine foreldre i går, og der sto store krukker fulle av herlege stemorsblomar.

Så då tenkte eg at her måtte det jo vera enkelt å finna ein flott kandidat til denne månadens frøkenkonkurranse. Men, nei det var alt anna enn enkelt. Berre sjå her:

Korleis skal eg klare å velje ut berre ein kandidat blant alle desse? Det er nesten umogleg det. Skal eg gå for solgul og sumarfin eller kvit og uskyldsrein eller himmelblå og drømmande eller sart og lilla eller….. Som de skjønar så har eg ikkje hatt nokon enkel jobb med denne konkurransen.  Men mitt val er no tatt. Og etter at alle dei potensielle kandidatane er vurdert nøye fall valet på denne:

Frøken Juliet og Romeo ♥♥♥

Syntes dette paret her var så søtt og romantisk. Lille Juliet med hovudet på skuldra til Romeo. Det perfekte par. Matchar jo kvarandre så godt. (Hmm… neste søndag har Mannen og eg vår første bryllaupsdag. Kanskje difor eg er i det romantiske hjørnet denne gangen… ♥♥♥ ) Så sjølv om dette er ein frøkenkonkurranse så fekk ein liten Herre snika seg med også. Ei snerten snelle som dette treng jo ein bodyguard ved sin side.

Så det var min kandidat, no er eg spent på om nokre fleire av dykk der ute er klar for å visa fram dykkar kandidat… Alle kan delta og det heile er heilt uhøgtidelig, så hiv deg rundt og legg inn din kandidat her.

12 kommentarar til Frøken Stemor 2010

 • Nydelige bilder og en flott kandidat til Frøken Stemor! :) Her hos oss er det ikke akkurat særlig sommerlig. Jeg venter på bedre vær slik at benken kan gjøres ferdig. Jeg krysser fingrene.

  Mange klemmer!

 • Vakkert par…
  Det er lov å vere i det romantiske hjørnet ;-)

  Ha ei vakker veke i «Ditt eige Solsystem!»

  Ps: er så tøft med det bildeskifte på toppen :-)

 • Ååååå så nydelig – og navnet er perfekt :-D
  Så moro Randi – du har jo et hav av flotte bilder!! Nydelige alle sammen!!
  Lykke til min venn!!
  Ønsker deg en vidunderlig uke :-D :-D
  Varm klem fra Lokki

 • Fro

  Så koselig bilde! Lykke til i konkurransen! :)

  Klem

 • Guuud så koselige stemorsblomster, herlig blåfarge på de to romantiske der! Nydelige!

  Takk for at du støtter meg i at den gamle lille skapdøren kan fungere som brett og pynt på stuebordet;-)

  Ha en fin kveld videre!

  Ps: Skikkelig god du er til å ta bilder!

 • Jeg tror du tok rette valget Randi! Herlige bilder alle sammen, men det var noe ekstra med de to blå :) Lykke til i konkurransen!
  Det må ha skjedd en feil så du ikke har vært i bloggrollen min – det skal ordnes med en gang!

  Ha en fin kveld!
  Klem

 • Nydelige blomster! Og så fin blogg du har.
  takk for koselig kommentar inne hos meg. Det setter jeg pris på.

  Nyt kvelden!

  Klem, Lise :)

 • ingvild

  Kjempefine blomster og et godt valg vennen..
  Stemorer er noen av de fineste sommerblomstene jeg vet om!
  Hadde faktisk lyst til å pynte med de blomstene da vi giftet oss – men det ble med tanken!

  Ha en fin kveld,
  klem

 • Hei Randi!! :)
  Joda, disse 30 dagene gikk ikke så bra, når pollen blomstret ut helt. Og jeg tettnet helt til og fikk nesten ikke puste! Så jeg har slitt med bare å gå vanlige turer.. jeg har vært helt ødelagt! Men i dag lettet det litt opp i været. Så det er mye bedre nå!Så er det snart bare å begynne å sykle på kveldene, så er det vel litt lettere. Trenger litt motivasjon akkurat nå selv.. Men jeg har bestemt meg for å belønne meg for hver kilo jeg går ned, med noe nytt.. enten sko eller klær! hihi litt motivasjon for meg i hvertfall! hihi

  Sex and the city 2 var bra, MASSE fine kjoler og sko! ;) Så du må glede deg til du skal se på den! Stor klem

 • Så skjønne de var da- det perfekte par;) Skjønner jeg må bli litt mer svermerisk av meg- har jo vært gift så lenge- i alle fall hvis jeg sammenligner meg med deg;) Håper dere får en herlig bryllupsdag!!

 • hm, har jeg glemt å kommentere?
  Kjempehyggelig at du er med på konkurranse denne gangen også :D Herlig deltagere, jeg ser virkelig den lille snella og den staute bodygard, og ekstra artig å se alle de andre også!

 • [...] Frøken Juliet og Romeo fra Mitt eige solsystem Syntes dette paret her var så søtt og romantisk. Lille Juliet med hovudet på skuldra til Romeo. Det perfekte par. Matchar jo kvarandre så godt. (Hmm… neste søndag har Mannen og eg vår første bryllaupsdag. Kanskje difor eg er i det romantiske hjørnet denne gangen… ♥♥♥ ) Så sjølv om dette er ein frøkenkonkurranse så fekk ein liten Herre snika seg med også. Ei snerten snelle som dette treng jo ein bodyguard ved sin side. [...]

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>