Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Utfordring og Award

For litt sidan fekk eg ei utfordring frå Lokki med den herlege bloggen Lev Livet Lett.

Utfordringa gjekk ut på å vise det tiande bilete ein har publisert i bloggen, og linke til innlegget.

Og det tiande bilete eg publiserte (har berre talt med dei eg har tatt sjølv) kom i mitt åttande innlegg her på bloggen, og såg ut som det her:

Spanande bilete eller…? ;-)

På den tida hadde eg nemleg endeleg funne ei oppskrifttova tøflar som passa for sånne som meg som ikkje har heilt kontroll på felling og heler og alle slike kompliserande element. Og den oppskrifta måtte eg jo då dela med dykk alle, så det var der dette biletet kom til. Vil du sjå oppskrifta du også, så finn du den her. Kan jo vera godt med eit par varme tøflar medan vi ventar på sumarvarmen… :-o

Eg har også fått ein award frå Victoria med den flotte bloggen Godt Isolert.

Tusen takk! Er så koseleg å verta huska på… :-D

Deler denne med alle dykk som er innom her hjå meg og legg att så koselege spor.

Set så stor pris på dykk alle saman!

Ha ein strålande sumarkveld!

♥♥♥

PS! Husk min Give Away om du ikkje alt har sikra deg eit lodd ;-)

7 kommentarar til Utfordring og Award

 • Flott Award :-)
  Og heilt sikkert lurt med tøfler i desse dagar.
  Vi blir kjempeglad for 12-13 grader på mine kantar og vert det 19-20 nei då er det nesten for varmt. ;-)
  Så rare har vi blitt!!

 • Så koselig med award!
  Tøflene venter jeg litt med, men de er flotte om vinteren. (sier jeg når jeg sitter her og fryser – inne..)

  Ha en fin ettermiddag!
  Klem

 • Grattis med award, det er alltid så koselig:)

  Hihihi…håper det er en liten stund til jeg trenger tøfler igjen;)

  Klem Lise

 • Heisann!
  Gratulerer med flott award til deg!!

  Hi, hi – disse utfordringene er ganske så gøye. Oppskriften på tøfler takker jeg for – kan bli bruk for den raskere enn man aner…

  Ønsker deg en flott St.hans feiring i morgen!

  Klem fra Hildegunn

 • Gratulerer med Award!
  Ser du har fått mange i det siste:))
  Og for ein nydeleg bryllupsbukett!!:)
  Ha ei nydeleg feiring ikveld!
  Klem:)

 • Morsomt med de tøflene – jeg så nemlig akkurat en slik oppskrift selv! Men da var tøflene ment for babyer og det var brukt heklede oldemorsruter:) Har liksom gått og tenkt i etterkant at jeg skulle kjøpt den boka!
  Veldig koselig at du vil være følger hos meg:) Vær obs på giveaway som settes i gang når jeg har fått 10 følgere! Siden ferieturen (og bryllupsreisen) går til Danmark i år, skal jeg nok få med meg noen gobiter som jeg kan lodde ut!

  Klem Sissel

 • Heisann og takk for besøk på bloggen. Nå har jeg fått med meg nydelige bilder fra bryllupet og vakre stemor etc. Må jo oppdatere meg litt siden det er så lenge siden jeg har vært innom. Hadde et litt ufrivillig langt opphold fra bloggen pga trøbbel med håndledd, nakke etc.Håper å være mer stabil nå men kommer til å begrense pc-bruk en del.

  Hjemme hos oss så surrer vi rundt i prosjekt etter prosjekt uansett og jeg skal få lagt ut en del på bloggen etterhvert. Koselig å være tilbake:)

  Ha ei fin helg

  Klem

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>