Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Halvvegs i sommarferien ♥

På tide med eit lite livsteikn frå meg no tenkte eg. Er komen over halvvegs i sommarferien, men enno nesten to veke att. Herleg!

Sommarpynta crocs i graset. Akkurat riktig fottøy å loffe rundt i tunet med der vi har vore i det siste.

Så langt har ferien vore herleg avslappandes, med masser av flotte naturopplevingar i vakre Noreg. Det kjem nok litt bilete etterkvart av litt av det vi har opplevd. Har faktisk kome ganske langt på den lista eg laga i forrige innlegg :-)

Litt sol har vi fått med oss også, men eg er heilt klart klar for litt meir av den slags… Her har eg rigga meg fint til i sola i idylliske omgjevnader. Kryssar fingre og tær for at yr tar kraftig feil for dei komande dagane så eg kan få oppleva meir av dette.

Har vel eigentleg vore forholdsvis heldig med ferieveret så langt, sjølv om det har vore litt sparsamt med lange varme solskinsdagar.  Det meste av regnet har kome på sein kvelds og nattestid, så har fått tilbrakt masse herleg tid utandørs på dagtid.

Eit lite stemningsbilete frå fjøra i vårt ferieparadis.

Så er det tid for ny konkurranse hjå Anne på Moseplassen og denne gangen er det Frøken Snitt 2010 som skal kårast. Så då må eg jo hiva meg rundt og vera med. Og bidraget denne gangen får vera den koselege buketten som fekk pryda kjøkkenbordet i vårt ferieparadis. Ein enkel og hastig samansatt bukett av det som fantes på marka utanfor. Akkurat sånn passe pynta for ein sommardag i ferien. Så her er mitt bidrag i denne månadens frøkenkonkurranse, Frøken sommardag.

Kjem nok nokre fleire drypp med innlegg framover, men er nok framleis i litt feriemodus her… Ser det har skjedd masse her ute i Blogglandia medan eg har vore vekke. Så har ein stor jobb framfor meg skal eg klara å lesa meg opp att på alt som har skjedd her, men får nok ta det litt over langs…

Ønskjer alle ein strålande herleg sommar vidare!

11 kommentarar til Halvvegs i sommarferien ♥

 • Sommerstemning og flott bilde fra fjæra:) Ikke mye sommerstemning i byen idag ihvertfall…jeg har til og med henta frem ei ulljakke;( Satser på å få brukt solstolen litt i dagene som kommer for som trønder er en nødt til å være optimist:) Ha en fortsatt fin sommer:)

 • Nydelige bilder! Kos deg videre i ferien, sol eller ei. I dag har det øsepøsa regna her, men jeg har fått ryddet og fikset masse i heimen, så da er det greit. Men i morgen bestiller jeg sol:-)

  Klem

 • Hei hei vennen ♥

  Kos dej vidare , og nyt dagane dine!! Super flotte bilder :) Du er flink…og så søt blomsterbukett :)

  Klem Hege ;)

 • Nydelige bilder! :) Håper resten av ferien blir super den også! Nå kan du like bloggen min på facebook også dersom du vil… ;)

  mange klemmer

 • Så koselig liten sommerbukett! Det er noe eget med slike markblomstbuketter som blir til på ferie, de bringer store varme minner fra tidligere sommere, og nye minner fra årets :)
  Supert at du er med på konkurranse!

 • Så heldig dokker e som har regn på kveldstid..
  her pøse det ne hele dagen :(
  Nyst før det bynne å sne :P

  Ser ut som dokker har en flott ferie.
  Her nytes også feriedaga selv i regnet.. men krysse fingran førr litt mer sol innimellom :)
  E jo lov å håpe :D

  Ønske dokker en fortsatt fin ferie ;)
  Klæm Trine

 • Så herlig med mye utendørsferiering :-D
  Hrelige bilder Randi!!
  Og så flott du er med i Frøken Snitt – så vakker en bukett, helt nydelig!!
  Du må ha riktig så god ferie videre og nyte og kose deg en hel masse!
  Sommerklemmer fra Lokki

 • Så koselig å se et sommerferie-innlegg fra deg:))Det ser ut som skikkelig sommer Randi.
  Helt strålende det bilde av solstolene der. Hihihi. Så deilig å sitte midt i enga og bare nyyte.
  Kos deg masse videre.
  Klem,Line

 • Åå du kan tro jeg koser meg med boka jeg vant:) Den er kjempeinspirerende! Får prøve å komme igang med noen prosjekter over sommeren vel;)

  Ser ut til at dere koser dere veldig på ferie:) Deilig å bare nyte livet og hverandre.

  Her pøser det ned idag, så da blir det innekos:) Ikke feil det heller;)

  Ønsker deg en flott ferie videre:)

  Klem Lise

 • Måtte dokke få fleire slike dagar..

  Fortsatt god sommar!

 • [...] Frøken Sommardag fra Mitt eige solsystem Bidraget denne gangen får vera den koselege buketten som fekk pryda kjøkkenbordet i vårt ferieparadis. Ein enkel og hastig samansatt bukett av det som fantes på marka utanfor. Akkurat sånn passe pynta for ein sommardag i ferien [...]

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>