Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Frøken Rose 2010

Då er august over oss, og det er tid for ny konkurranse hjå Moseplassen. Og denne gangen er det Frøken Rose 2010 som skal kårast.

Konkurransen er open for alle. Målsettinga er å inspirere og glede kvarandre, og bli kjent med nye bloggar.  Vanlegvis er dette ein konkurranse der heider og ære er hovudpremien, men denne gangen er det også ein tilleggspremie! Den flotte rosebokserien Rosor för nordiska trädgårdar av Lars-Åke Gustavsson! Og denne flotte premien går til både 1, 2 og 3.plass!

Så her er det berre å finna fram bilete av di favorittrose og henge deg på.

Vi har eit herleg rosetre i hagen med knall raude bloma. Anar ikkje kva type roser det er, men dei er store og fyldige og luktar kjempegodt! Skulle ønske eg kunne ha lukt på bloggen her no…. (Om nokon veit kva type roser dette er, så vert eg glad for eit tips om det).

I år har det vore utruleg masse bloma på rosetreet. Tett i tett med knoppa og store bloma. Og du kan tru dei kjempa om min gunst når eg kom der med kameraet og skulle plukka ut min kandidat til Frøken Rose. Var ikkje lett å skulle bestemma seg for kven den heldige kandidaten skulle verta. Men, så var det ein liten knopp som sneik seg med på bileta og liksom ropte ”her er eg”. Den er ikkje så stor og flott enno, men om den berre får litt sol og varme no, så skal den nok få bretta seg ut den også. Så då tenkte eg at den skulle få vera med, som ein representant for neste runde med bløming.

Så her er min kandidat, Frøken Next in Line.

Og no håpar eg de også vil henga dykk på å verta med i konkurransen. Eller de kan berre følgja med på moseplassen og sjå på alle dei vakre bidraga som kjem inn der og stemma fram din favoritt blant dei.

Ha ei blomstrande vakker veke vidare

13 kommentarar til Frøken Rose 2010

 • hihi, så fin liten kandidat :)
  Kjempehyggelig at hun fikk være med på konkurranse.

  Det er litt artig å ha premie for en gangs skyld. Disse bøkene er altså så fine at det er en skam at de ikke er mer kjent enn de er, skikkelige praktverk rett og slett :)

 • Å dei var veldig, veldig fine..
  Må sjå om eg finn ei rose på min veg eg også.. :-)

 • ingvild

  Nydelige bilder du har tatt av det fine rosetreet ditt!

 • ingvild

  Heisann vennen!

  Det er jo helt klart at jeg skal stemme på deg ;o)
  Så morsomt at dere var og så på tomtene på søndagen – og veldig lurt – for mye har allerede skjedd gitt!
  Klem!

 • Tusen takk for koselig bursdagshilsen:)
  klem

 • Hei Randi
  Nydelige roser, og flott kandidat :) Jeg har desverre ikke noen roser, men skal inn å ta meg en titt på Moseplassen – ønsker deg en flott onsdag… Klem fra Mette

 • Så fint tips, Randi! Jeg skal legge meg som følger hos henne og gå ut og knipse bilde av en vakker rose i hagen :)
  Tusen takk for bursdagshilsen også!
  Ha en fin dag!
  Klem
  Lise

 • Oi, så Moseplassen er igang med ny konkurranse – da må jeg se om jeg har et bidrag! Nydelig bidrag fra deg iallfall :o )

  Fortsatt strålende dag til deg!

  Klem fra Hildegunn

 • Fru Luna

  Takk for fine ord :) Ja det er ikke lett å skilles fra noe man er glad i… Men man må se fremover :)

  Masse herlige bilder fra ferieparadiset deres! Artige utedobilder :P

  Klem

 • Rose e bare nydeli, rett å slett <3

  Koseli at du vil være me på give awayen min :)
  Ha en fortsatt flott dag!

  Klæm

 • Det er nydelig Randi – og for et flott navn!!
  En herlig kandidat som sikkert når langt ❀❀❀
  Lykke til!!
  Og så herlig pimping av utedoen – *ler* skal si denble sveisen :-D
  Ønsker deg herlige augustdager!
  Klem Lokki

 • Du har funnet et passende kreativt navn og tatt veldig fine bilder av rosene. Hva de heter har jeg ikke peiling på dessverre. Flott å ha duftende roser i hagen:)

  Lykke til i konkurransen:)

 • [...] Frøken Next in Line fra Mitt eige solsystem Vi har eit herleg rosetre i hagen med knall raude bloma, dei er store og fyldige og luktar kjempegodt! Skulle ønske eg kunne ha lukt på bloggen her no…. I år har det vore utruleg masse bloma på rosetreet. Tett i tett med knoppa og store bloma. Og du kan tru dei kjempa om min gunst når eg kom der med kameraet og skulle plukka ut min kandidat. Var ikkje lett å skulle bestemma seg for kven den heldige kandidaten skulle verta. Men, så var det ein liten knopp som sneik seg med på bileta og liksom ropte ”her er eg”. Den er ikkje så stor og flott enno, men om den berre får litt sol og varme no, så skal den nok få bretta seg ut den også. Så då tenkte eg at den skulle få vera med, som ein representant for neste runde med bløming. [...]

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>