Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Feriekjøkken

Då skal de få vera med inn på besøk på kjøkkenet i vårt ferieparadis. Feriehuset som vi er så heldig å få låne er barndomsheimen til Svigermor, og interiøret rundt om i huset er ikkje vorte endra stort på ei stund kan du sei. Kjøkkenet er eit herleg rom der du berre må verta i godt humør synest eg. Ein seier jo at fargar påverkar oss, og det kan nok stemma. For dette er ein verkeleg ”bli–glad–farge”, eller kva seier de?

Liker denne grønfargen så godt. Trur vel ikkje eg kjem til å velja den til mitt eige kjøkken som eg skal vera i kvar dag, men her passar den så godt. Og saman med litt oransje detaljer kjem den jo verkeleg til sin rett.

Og naturlegvis, artige stolar i matchande fargar og andre sjarmerande detaljar.

Den andre sida av kjøkkenet er ein av rommets fondveggar. Så det å bruke ulike fargar på ulike veggar i eit rom er visst ikkje noko nytt påfunn.

Veggen med kjøkkenglaset er den andre fondveggen, men den er langt roligare i fargane. Herleg utsikt ut i det fri, ein flott plass å nyte ein roleg frukost rundt dette bordet med flotte stolar i ulike fargar.

Rommet inneheldt også ein herleg gamal komfyr, ein kvit Jøtul. Den er eit flott blikkfang i rommet, men er ikkje i bruk lenger.

Men, den er vel ikkje heilt ny den som vi bruker i dag heller, og vaffeljernet funger heilt perfekt sjølv om det har nokre år bak seg det også:

Ja, det var ein liten rundtur i kjøkkenet. Vart masse bilete dette, men håper de henger med framleis og at de har hatt eit fint besøk her på kjøkkenet. Det var i alle fall veldig kjekt at de stakk innom!

Heilt til slutt må eg vise denne plakaten som heng på veggen i kjøkkenet. ”Loven i hjemmet” -  den inneheldt mangt eit visdomsord :-D

Så trur eg jammen detta kan få vera mitt bidrag til NIB´s august utfordring om sommarinteriør. Ikkje ofte eg har prøvd meg på dei utfordringane der, men dette syntes eg jo passa så godt.

Takk for besøket
&
velkomen tilbake

PS! Om det ser ut som om eg har slurva og halde kameraet skeivt når eg tok desse bileta, så stemmer nok ikkje det. Det er berre det at ingenting er i vater på dette kjøkkenet. Men, det er jo ein del av sjarmen det ;-)

20 kommentarar til Feriekjøkken

 • Herlege bilete..
  Ikkje dumt å slenge seg på den utfordringa med desse herlege fargane.
  Ha vakker kveld :-)

 • Herlig og fargerikt!♥ Ja enig at man blir glad her, sommerlig er det også :)
  Ønsker deg masse lykke til i utfordringen!♥
  En flott torsdag ønskes deg fra meg,
  klem Anki

 • Elin med Draumesidene

  :) Det var fargane sine det! Lykke til på NIBs konkurranse; dette innlegget må då bli lagt merke til? Mormor hadde same kjøkkeninnreiing og ovn :) Nostalgisk eg no…

  Klem Elin :)

 • Så herli :D
  arti å se tapeten på kjøkkenveggen rundt vinduet..
  samme tapet som vi hadde på kjøkkenet i hjemgården min :)
  Vekte mye minna :D

  Klæm

 • Du hadde helt rett, Randi… en MÅ jo bli glad av et sånt kjøkken :) Grønt er skjønt… Herlig bidrag til NIBs konkurranse! Digget plakaten, skulle hatt et sånt hengende på ethvert kjøkken ;)
  Lykke til i Frøken Rose konkurransen også, nydelige roser!
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

 • ingvild

  Ååååå det kjøkkenet her er bare helt fantastisk… Savner det!

  Plakaten kunne jeg godt tenkt meg! Stemmer jo godt her hjemme hos oss. hihi!

  Lykke til på NIB. tenker du vinner jeg!
  Klem.

 • Skikkelig retro:-) Kjempekult, men som du sier – kanskje ikke hjemme:-)

  Ha en fargerik kveld:-) Klem

 • Heisann…
  Kjempeherlig kjøkken:)Er nok koselig og sitte der med kaffekoppen:)Har bilder fra et gammelt hus på Ylvingen som jeg skal ha innlegg om en stund…der er det og orginalt:)
  Takk for koselig kommentar fra deg…
  Prøver og legge meg som følger…men har så problemer med Google….den vil ikke registrere meg???Har og skiftet passord..men like håpløst:(
  Kos deg med dagen …
  eddaKlemmer

 • Takk for hyggelig besøk på bloggen min:)

  Jeg håper at dette kjøkkenet ALDRI blir pusset opp!!! Her oser det av gammeldags sjarm, love it:)) Slike kjøkken finnes det ikke mange av lengre.
  Kos deg videre i ferieparadis, klem fra meg:)

 • Oj. For noen spreke farger! Nei, dette er nok ikke slik vi ville hatt det hjemme..men Guri for et herlig sted å være en sommer, oppleve og ikke minst tenke over hvordan tingenes tilstand slik som de var før! Du har rett i at man bare må bli glad av å se slike farger. Også så gjennomført da gitt! Utrolige morsomme møbler. Har aldri sett maken.
  Men..vi er ikke helt på jordet her i huset heller skjønner du Randi. For da jeg var i dette huset første gangen, rygget jeg ut døra igjen. Gang og trapp er militærgrønt!! ..og med..dette gjetter du aldri.. korallfargede dørlister!!! Joda. Helt sant:o)
  Jeg lever med det, selv etter fire år. Ikke fordi noen av oss synes det er vakkert, men fordi det skal pusses opp helt til slutt etter at huset blir ferdig forhåpentligvis neste år, og jeg fikser ikke!! å gjøre èn ting flere ganger. Dvs da at jeg nekter å male gang og trapp før det skal taes skikkelig. Høres jeg lat ut ? Vel…jeg er i grunn ikke det altså. Men jeg har såå mye annet å bruke energi, tid og oppussingspenger på her i huset før det:))

  Forresten…jeg har ikke glemt mailen du sendte meg. Jeg regner med et par uker til, så er «ting på stell» igjen etter ferie;) Håper det er ok ?

  God klem fra Line

 • Wow! Eg vart heilt betatt eg:) Ikkje dei fargane eg vel her heime…men merker at eg blir meir og meir glad i sterke farger. Heilt herleg kjøken! Må ikkje finne på å pusse opp dette:)
  Ha ein flott kveld og lykke til i konkurransen:)
  Klem:)

 • Heisann!!
  Ja her er vi tilbake i de glade 70 åra :o )

  du for noen fine komfyrer da!!!

  ønsker deg en fin helg :o )

 • Wow, for et fantastisk kult kjøkken, veldig retro og veldig stilig:)) Kan tenke meg at dere blir glade av og være der ja, hihi…

  Ha en fortsatt herlig helg!

  Klem Line

 • Hehe… det kjøkkenet var så umoderne at det jammen meg er tipp topp moderne igjen. :) Riktig herlig! :) )

  Likte det diktet også. Minner meg om noe min (eks)svigermor sa. «Dersom kvinnen i huset er lykkelig, da er huset lykkelig.»
  Og da vi endte med å gå fra hverandre og han klaget sin nød, sa hun «Ja ja, du vet hva jeg har sagt… og det er ikke så vanskelig å gjøre en kvinne lykkelig min sønn!»
  Hehe… det er en kvinne mange menn burde lytte til! ;)

 • Hei. Så koselige bilder. Fikk litt sånn oldemorstemning av disse. Kos deg masse og lykke til i sommerkonkuransen.
  KLæmmer fra Susanne

 • Hei ;) takk for hyggelig besøk på bloggen. Er ikke noen superblogger som får ut innlegg hver dag nei… må innrømme at siden sommeren kom så er alt annet i fokus, nyter dager ute i dert grønne med store og små. Håper bloggelysten vender tilbake når høstmørket senker seg :) Søppelbøttene med folieskrift har jeg kjøpt på Maxbo, de er fra F&H men de er desverre gått ut av produksjon. Ønsker deg en strålende sommerkveld! Klem fra Jorun

 • Heisann!! Den rutete tapeten har vi på kjøkkenet i min barndomsheim:))) Bygd i 1980 det då:) Tusen takk for hyggeleg kommentar inne hos meg!! Du e snill du:))

  Klem frå Ann

 • Åh, så hærlig kjøkken! Jeg er VELDIG glad for at jeg ikke har et slikt kjøkken hjemme hos meg, men for et flott landsted-kjøkken altså! :) Jeg blir SUPERglad av disse bildene!!

  Klemmer

 • Smiler atter en gang mens jeg blar meg nedover i bildene…jepp…et skikkelig «bli-glad av-kjøkken». Skikkelig gjennomført er det jo også;) Morsomt bidrag til NIB`s utfordring.

  Jeg er hjemme igjen etter noen dager på hytta. Fikk rydda litt og gubben har jobba i Furtebua si…ja…ikke «furta» hihi. Nå er jeg på langtur i blogglandia siden jeg omtrent har dårlig tilgang når jeg er på hytta.

  Ønsker deg ei fin kommende uke:)

 • [...] gamle klokka heng på kjøkkenet i ferieparadiset. Synest den er litt [...]

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>