Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Utfordring – Alltid i mi veske

For litt sidan fekk eg ei utfordring frå Ingvild med den flotte bloggen Drømmer på landet. Utfordringa gjekk ut på at eg skulle vise innhaldet i mi veske.

For tida har eg ei heilt enkel svart veske. Romslig og god med plass til det meste og litt til. Men, ser det snart er på tide å få seg ei ny, begynner å verta slitt.

Så denne får følgja meg på jobb kvar dag. Innhaldet er nok rimeleg standard og lite spanande.

Lommebok, mobil og nøklar er naturligvis der, og det er også min iPod og busskortet. Med paraply og solbriller, er eg klar for all slags vær. I tillegg har eg nesten alltid ei flaske vatn med meg.

Antibac, kleenex, plaster og paracet – alltid beredt. Lommespeil, lypsyl, leppestift og pastillar for frisk pust – også alltid beredt ;-) Kulepennar har ein tendens til å hope seg opp i veska mi, berre seks ved denne teljinga men har vore betydeleg fleire før. Det er det same med kvitteringar, veit ikkje kva eg eigentleg skal med dei men på merkeleg vis dett dei ned i veska og vert verandes der…

Det var veska mi og innhaldet i den – ikkje så veldig spanande kanskje… men kanskje det er nokon andre der ute i bloglandia som har meir spanande vesker enn meg…?

Sender i alle fall utfordringa vidare til

Line med MorsommeTing
og
Mari med Maris Rede

Ta den om de vil :-D

Ha ein fin kveld!

9 kommentarar til Utfordring – Alltid i mi veske

 • Det var farlig likt innholdet i min veske:-) Kanskje jeg skal ta utfordringen din, kjekt med noen slike innlegg i en travel hverdag;-)

  klem

 • Dette vart ei utfordring til meg til å rydde veska for alt som hopar seg opp som ikkje treng vere der :-)
  Den er no tung nok uten…
  Fin veske og fornuftig innhald!

  Ha ein fin dag!

 • Nicole A. Weber Stewart

  (veskebloggeren)Liker at du er så strukturert, og ikke bærer masse ting med deg rundt som for eksempel all mulig kosmetikk. Synes at det var ganske sjarmerende med alle kvitteringene som på mirakuløst vis hoper seg opp i veskens bunn. Den hørtes ganske kjent ut =)

 • Morsomt å se hva du ha i veska;) jeg har for det meste rot- der også;) Kvitteringer har jeg også- hva skal man egentlig med de? hihi-men de ender nå opp i bunnen av veska;) Håper du får ei fin helg!

 • Ja, er det ikke rart hvor mye vi egentlig får plass til i våre vesker! Nå var du veldig strukturert, da. Tror ikke jeg skal endevende min venske og ta bilde….:o) Har en mann som er stadig like imponert over hva som finnes der. Mener jeg kunne deltatt i disse magikerprogrammene hvor en trekker det mest utrolig opp av en liten dings:o))

  Ha en flott torsdag, min venn.
  Klem fra Solveig

 • ingvild

  Så gøy at du tok utfordringen min! Har alltid lurt på hva du drasser med deg. hihihi…

  Virkelig lurt med vannflasken lett tilgjengelig. Der er jeg ELENDIG! Absolutt ikke flink til å drikke nok!

  Ha en fin kveld vennen,
  klem,I

 • Lunalu

  Jøss…. er du sikker på at det ikke er min veske du har åpnet…. Har ikke busskort da, men ellers!!!! He he :-)
  Nå er det snart helg, kos deg!
  Klem fra Lunalu

 • Elin

  Hei! Eg har ikkje veske for tida… ;) Så den utfordringa kan ikkje eg ta! Tusen takk for fin helsing til lillebror inne hos meg! No søv han, sliten etter ein flott dag!

  God klem frå Elin :)

 • For noen bilder – du har satt det sammen så flott!!
  Ja, hva har man ikke i den veska – du og du… :-D , men jeg må si at du hadde nå virkelig orden, stil og eleganse – klar for enhver situasjon :-D Det er bra det ;-)
  Ønsker deg en vidunderlig helg!
  Klem Lokki

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>