Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Loppefunn IV

Som ein liten variasjon frå alle sommarfunna, tenkte eg at eg i dag skulle vise nokre loppefunn;-)   Må jo passa på at eg ikkje vert alt for einsidig i innlegga mine…hihi….

I helga vart det ein aldri så lite impulsturloppemarknad på oss. Dyrebeskyttelsen som arrangerte, så var jo ein fin sak å støtta også.

Vi var vel litt seint ute, så vart ikkje dei store funna, men er godt fornøgd med det eg fann.

Sånn lysestake som dette har eg vore på jakt etter ei stund. Dei eg har sett tidlegare på loppemarknadane har enten vore ekstremt overprisa eller vinglette og ustø.

Men denne var verken vinglette eller overprisa syntes eg, 25 kr må vel kunne seiast å vera ein grei pris, og den var i skikkeleg tung messing. Gjer vel rekning med at den må få seg ein omgang måling, men ikkje heilt bestemt meg for farge enno. Nokre forslag…?

Og så fann eg eit fint serveringsbrett i tre.

Svartmåla med litt detaljar på hjørna og langs kanten. Men med nokre skrap her og der, så må den vel få seg litt ekstra måling den også, men trur eg beheldt den svart…

Og så fann eg puter. Lekre puter… :-D

Var dei ikkje lekre vel…? Er nok ikkje planen å behalda desse trekka, men tenkte dei kunne få fungere som greie innerputer å sy nye trekk til. Må jo få brukt litt av alt dette stoffet mitt til noko… Har så smått kome i gang og sy, så bilete kjem snart…

Ha ein flotte dag!

17 kommentarar til Loppefunn IV

 • Herlige funn! Ingenting er bedre enn gjenbruk -både billig og bra.. Og ikke minst tilfredstillelsen av å forvandle tingene til no rett lekkert :)

  Nyt dagen!

  Klem fra Tove

 • Så fine ting du har funnet! Lysestaken hadde jeg nok malt hvitt, tror jeg. Det brettet og putene var kjempeflotte…

  Tusen takk for koselig hilsen du la igjen hos meg.
  Klem Elizabet

 • ingvild

  Så nå har du fått tak i lysestake du også! Hentet nettopp igjen min som har stått hos sv. foreldrene og tørket siden mai :o )
  Jeg malte min i crom… Men det kommer jo helt an på hvor du skal ha den! Hvitt og svart er også knall stilig. Og faktisk rødt!

  Serveringsbrettet var også veldig fint. Ser solid ut!
  Ha en fin dag vennen!
  klem.

 • Supre ting du finn..

  Spennande kva du gjer med dei.

  Ha ein super kveld ;-)

 • Lunalu

  Åh…du må forte deg og spraye den, så får jeg se hvordan det blir!!! (jeg vet hvor jeg kan kjøpe sånne billige staker) hi hi!!!

  Likte serveringsbrettet også, artig med loppemarked!!!

  Klem fra Lunalu

 • Det var da riktig så mange flotte funn:) Alltid gøy på loppis…
  Jeg har og en slik 5-armet messingstake, som nå er hvit, ble fin den:)

  Ha en herlig kveld!

  Klem Line

 • Jeg har akkurat maken lysestake!!!! Jeg har sprayet min hvit… ble veldig fin!
  Artig med loppemarked, og nå begynner sesongen igjen, så da skal vel jeg på jakt også… selv om jeg kanskje ikke bør… hi hi…
  Kod deg med syinga!
  Klem
  Lise

 • Du har virkelig funnet deg masse du Randi. Forslag på maling på lysestake…spraye den med sinkmaling fra Jula, male den hvit…eller som jeg ville ha prøvd tror jeg…finne en skikkelig skinnende sølvmaling. Sånn stål liksom, skjønner ?Jeg er ikke glad i gull eller messing, men desto mer i stål og sølv..og tror denne ville bli lekker slik…og med noen langlys som du brenner i forskjellige høyder i gull kunne den bli skikkelig lekker tror jeg da;)
  Brettet var skikkelig koselig.
  Smart å bruke putetrekkene som mal til nye trekk da. Når du er ferdig er det sikkert kult å kjøpe en billig bilderamme fra Ikea eller noe, og trekke det sebra stoffet rundt rammen, og selvfølgelig ha et svart/hvitt bilde inni.
  Jøje meg..dette ble langt…det var det jeg kom på sånn på strak arm.

  Mmmm..laks. Min favoritt. Vi hadde det igår vi. Smaskens:))
  Heldige deg som får servert da . Her er det jeg som står for matlagingen gitt;)
  Gode klemmer fra Line

 • Dette vert spennande:)) Kva med svart lysestake? Eg hadde to, dei vart kvite:)) Jaktar på fleire som skal bli svarte trur eg;))

  Klem frå Ann

 • Hei vennen ♥

  Takk for gode ord , nei rødt og lilla er ikke fint sammen nei…du får velge en annen farge på dine lys ♥ Mange flotte farger i dag….ute på markedet!! Så mye flott du har funne da , du er jo så kreativ!! Jeg har spaymala mine , og det ble veldig fint ♥

  Ha en flott kveld vidare :)

 • Fine funn du har gjort Randi….åh som jeg gleder meg til loppissesongen :o )

  ha en fin dag :o )

 • Du er flink til å lete opp fine ting:)
  Lysestaken ville jeg kanskje malt hvit – eller svart? Blir spennende å se hva du gjør:)

  Ha en god dag min venn:)
  K

 • Gratulerer med knakende fine funn altså – SÅ moro!!
  Og jeg tipper den lysestaken når nye høyder når du får gitt den en omgang maling ;-)
  Norgesglassene er jo helt digg :-D
  Moro – så moro!
  Ønsker deg en vidunderlig uke videre Randi :-D
  Mange klemmer fra Lokki

 • Hei trofaste bloggvenn ! ♥

  Den lystestaken var kjempefin. ♥ Jeg hadde nok sprayet den med sinkspray, for jeg bare elsker sink. ♥ Men det er jeg litt usikker på om du gjør. Og hvitt er jo også veldig fint da. ♥ Blir spennende å se hva du gjør med den. :)

  Tusen takk for dine alltid koselige hilsner, jeg blir så glad. ♥

  Klem & kos fra Anette ♥

 • Fine ting…igjen:) Spray ivei…og tror nok jeg hadde nok brukt hvitt på lysestaken. Brettet så solid ut ja og godt å bære. Kjekt med sånne. Male svart hørtes fint ut:)

  Jeg har ikke vært på loppemarked men jeg fant ett sånt enkelt lite hvitt bord og 2 små stoler (cafe-sett) til under halv pris forrige dagen…..og idag skal det få plass på balkongen:) Frøkna skal ha venninnebesøk ikveld så da kan de innvie balkongen og stolene mens de ser utover byen. Vi har faktisk fjordutsikt/fjordgløtt fra balkongen:)De blir nok ikke sittende lenge på de stolene for de er sikkert vonde;) Blir vel noe i tillegg der oppe, men det tar vi til neste år:)

  Ha ei god helg da:)

 • Så mange flotte ting du har funnet i det siste! Lysestaken ville jeg vel malt enten hvit eller svart… Gleder meg til å se resultatet.
  Ha ei riktig fin helg!
  Klem

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>