Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Muffins-award

For litt sidan var eg så heldig å få ein skjønn rosa muffins-award! Så koseleg! Den skjønne bloggaren som var så snill og tenke på meg denne gangen var mi namnesøster Randi med den flotte bloggen Borte bra, men hjemme best. Har du ikkje besøkt ho før så anbefalar eg deg å ta deg ein tur innom ho!

Med awarden følgde det også nokre utfordringa, og etter ein liten runde i tenkeboksen er eg no klar for å ta dei.

Første del av utfordringa går ut på å nemna tre ting som ligg meg varmt på ♥.

Her tenkte eg først at eg burde kanskje tenka litt stort og globalt og koma fram til noko smart om krig og fred og klimakriser og sånt… Men, kom til slutt fram til at eg velgjer tre ting som er litt meir representert i min kvardag.

Så her kjem då mine tre ting som ligg meg varmt på ♥.

1: Mannen – det er jo han som eig mitt hjarte, så han måtte jo få bli nr ein i denne lista. (Så denne gangen kan du i alle fall ikkje klage på at du berre er listefyll i bunnen av lista kjære… )

Mannen er her representert med eit bilete av hans sterke arm som heldt ein hjartestein vi fann i sommar. (Etterpå var han så søt at han bar steinen heile vegen heim for meg, berre fordi eg syntes den var så fin at vi måtta ta den med…)

2: Familie & venner – har naturlegvis også ein stor plass i mitt hjarte. Nokre har eg hatt lenge (ja ein del av familien har eg jo faktisk hatt heile livet… ;-) ), andre er ferskare og nokre har Mannen delt med meg (både venner og familie faktisk).

Her representert med eit lite samlebilete av alle gjestane i vårt bryllaup i fjor. Her var jo dei næraste av både familie og venner samla, og det var vi jo naturlegvis veldig glade for.

3: Turar i skog og mark – Er vel ein slags klisjé det uttrykket der, men eg har faktisk gjenoppdaga gleda med det å koma seg ut på tur. Så det er rett og slett vorten ein av mine ferskaste hjartesaker. Gjer så godt for både kropp og sjel!

Turbilete her viser Mannen i aksjon med kameraet på ørnesafarien vi var på i sommar. Vil du sjå fleire bilete frå den, kan du gjera det HER.

Siste del av utfordringa går ut på å vise favorittbildet sitt. Det var ingen enkel jobb… Etter eg fekk meg speilreflekskamera og etterkvar diverse anna artig fotoutstyr har det blitt tatt masse bilete. Og det å plukke ut eit enkelt som favoritt var ikkje lett. Men, valet fall til slutt på eit bilete som det faktisk var Mannen som tok på kompaktkameraet mitt sommaren for to år sidan. Nemleg det her:

Mannen og meg på farten i vårt sommarparadis. Dette er eit sånt bilete eg alltid blir i godt humør av å sjå på, og som har med seg masser av gode minner.

No har eg ikkje oversikt over kor lenge denne awarden alt har gått rundt her i blogglandia og kor mange som alt har fått den, men… har lyst å dele denne med menneska bak nokre herlege blogga eg kan anbefala alle å ta ein tur innom:

Tone og Katrine – Gammel stil
Tove – Martilie
Sigrid – Refleksjon på livsvegen
Ingunn – I døsset

Om de ønskjer å ta utfordringa er naturlegvis opp til dykk, men eg synest i alle fall de fortener denne awarde!

Så ønskjer eg alle ei flotte ny haustveke!

21 kommentarar til Muffins-award

 • Åh, tenk at du gav oss denne awarden:) TUSEN TAKK:) Vi fikk en i går også:) To stykker på to dager, det er morsomt:) Vi skal ta den så fort som mulig!!:)

  FINE svar fra deg:) Helt fantastisk!!:)

  Klem:)

 • Grattis med award og fine svar:) herlig med bilder som betyr noe og takk for at du delte:) …var jo ikke klar over at er eksosrype:)

  Ha ei fin uke:)

 • Førr en herli award :)

 • Gratulerer med award, og hyggelig og lese litt mer om deg:)
  Tusen hjertelig takk for koselig hilsen inne hos meg på innlegget om gullsløyfen ♥

  Ha en herlig mandagskveld!

  Klem Line

 • Tusen takk for fine ord♥
  Synes du løste denne strålende, flotte svar og herlige bilder:) Helt knall det siste bildet da, skjønner godt at humøret blir på topp når du ser på det:)
  Kos deg i kveld!
  Klem, Randi

 • Hei hei Randi ! :)

  For et koselig innlegg. ♥ Og gratulerer med velfortjent award ! :) Herlige bilder du viser, og gøy å lese hva som ligger nærmest ditt hjerte. ♥ Utrolig sporty bilde av deg og mannen din, tøft ! :)

  Tusen takk for de gode ordene du legger igjen, veldig koselig Randi. ♥

  Håper dagen har vært god og fin. ♥

  Stor klem fra Anette :)

 • Gratulerer med velfortjent award, og tusen hjertelig for at du videresender til meg. Kult bilde av deg og din kjære. Ønsker deg en flott høstkveld.

 • For et herlig bilde av dere to!! :0)
  Gratulerer med award – fine svar og bildene som passer til:)
  God kveld til deg!
  Kjersti

 • ingvild

  Kjempefine bilder og herlige svar vennen!

  Bursdager er jo veeeeeeldig mye viktigere enn en tur – så det skjønner jeg jo godt:o)
  Har bytta fridag denne uken! Var så sliten at jeg bare måtte og heldigvis passet det veldig bra for jobben også :o )

  Burde truffes en dag før vi stikker!
  Klem.

 • Gratulerer med award;) Koselig å få vite mere om deg;) Så spennende med motorsykkel- jeg skjønner du er ei tøff dame;) Tusne takk for gode ord og vakkert dikt fra deg- setter veldig pris på det. Og jeg er helt sikker på at du kan lære å hekle-det er ikke så vanskelig som det ser ut!!

 • Så koselig med award! Nydelige bilder du har tatt også. Liker det med hjertesteinen som mannen din holder. Det var bare utrolig nydelig.

  Ønsker deg en fin uke!
  Klem fra Sophie Mari

 • Koselig med award! Og det som er og skjer rundt oss, er jo de tingene som ligger våre hjerter nærmest som oftest…
  De bildene fra ørnesafarien deres er så flotte! Dere er heldige som har naturen nært innpå, og som er flinke til å faktisk bruke den også!
  Ha en strålende kveld og ny dag, eksosrypa ;)
  Klem
  Lise

 • Tusen tusen takk for at du vil dele denne med meg. Jeg tar gjerne imot og kommer med et innlegg snarlig :)

  Herlige bilder av sporty og romantisk par :)

  Nyt morgendagen!

  Klem fra Tove

 • Gratulerer med award og flotte svar! :)

  Tusen takk for bursdagshilsen! Jeg har vært litt dårlig til å kommentere i det siste, men nå er jeg (forhåpentligvis) kommet sterkere tilbake!

  KLEM

 • Takk for koselig hilsen Randi. Så du også liker hjerter med lavendelfyll ;) )
  Så gode ting du har valgt deg ut som er viktige for deg. Klart Mannen må få 1.plassen! :)
  Morsomt å finne en slik stein da. Jeg fant en potet formet som et hjerte her om dagen da jeg lagde den morsomme mannens livrett, nemlig fiskeboller i hvit saus. Så hva var vel mer passende enn at han fikk hjertepoteten på tallerknen sin av sin kone ;) hehe.
  Ha en finfin midt-i-uka-dag imorgen Randi!
  Klemmer fra Line

 • Takk den er flott, men må grunde litt på den..
  Du hadde gjort oppgåva flott!!

  klem i natta ;-)

 • Gratulerer med en herlig award! Utfordringen har du løst på en helt super måte, både i tekst og bilder. Gøy å lese litt mer om deg, og på denne måten bli litt bedre kjent :o )

  Ønsker deg en strålende flott uke videre!

  Klem fra Hildegunn

 • Synes det er bra du fokuserte på de nære tingene jeg. Alle vil jo ha fred i verden, men det er fint å ikke glemme de nære, som i hverdagen betyr mest for oss. :)

  Tusen takk for hyggelig kommentar! Og ja, jeg ble overrasket og glad over lampene jeg laget. Skikkelig stilige ble de… og de VIRKER. Et lite under! ;) Men det spørs hvor lenge de får henge på kjøkkenet, for de hadde passet så bra på storegutts rom. :)

  Håper du har en deilig høstdag! Klem

 • Så flotte bilder Randi! Og det bildet av dere på motorsykkelur var virkelig fint, jeg ble også glad av å se på det;-)

  Så ut som om dere hadde en fin tur over vidden, det er snart ett år siden jeg gikk der sist så bør vel komme meg avgårde snart. Det er jo en flott tur, men litt tiltak og reise seg fra sofaen;-)

  Klemmer!

 • Finfin liste over nærme varme ting dette :)
  Mannen hadde garantert trona øverst hos meg også, heldige oss :)

  Og koselig bilde av dere på tur, det er slike glimt av «hverdagen» som gir godfølelsen!

  Og du, tusen takk for den hyggelige kommentaren du skrev hos meg. Ja, er det ikke flott at bloggingen kan føre til noe mer!

 • Grattis med award!!
  Koselige svar og fine bilder Randi!!

  ha en fin helg :o )

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>