Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

November står for døra

Då er oktober over,  og november står klar til å overta i morgon. Det betyr at den rosa månaden er over også. Men, ingen grunn til at vi skal gløyma ei så viktig sak av den grunn.

For litt sidan var eg så heldig å vinna ei rosa sløyfe pins inne hjå gode Elin med draumesidene.

Var den ikkje vakker vel? Glitrar som diamantar. Tusen takk Elin! Den er festa på kragen til kåpa mi men vert nok flytta litt rundt alt etter ver og vind. Ingen grunn til å slutte å bære den rosa sløyfa berre fordi oktober er over!

Så håper eg de alle har hugsa å flytta klokka, og det den riktige vegen ;-) Eg tenker alltid at eg flytter klokka same veg som hagemøblane. Om sumaren hentar eg dei fram og om vinteren set eg dei tilbake. Det er ein grei huskeregel som fungerer for meg. Har du ein sånn hjelperegel for å hugse kva veg du skal stille klokka?

Denne gamle klokka heng på kjøkkenet i ferieparadiset. Synest den er litt fin.

Og i dag er det fire veker att til første søndag i advent. Berre fire veker! Kjenner eg begynner å bli litt veldig klar for å koma i gang med julegåvekjøp og julesyprosjekt og diverse anna som eg hadde håpa eg skulle få i hamn i god tid før adventstida satte inn… Begynner å ane at det blir med draumen i år også…  Korleis er det med deg, er du i rute?

Ønskjer dykk ein flotte ny månad!

17 kommentarar til November står for døra

 • koseleg innlegg :-)
  Og godt du minner oss på at rosa er viktig året rundt!!

  Eg tenkjer at eg flyttar klokka mot nærmaste sommar ;-)

  God november til deg også! B-)

 • Rosa er viktig- nydelig nål- og jeg kjenner litt panikk når du skriver at det bare er fire uker til advent..hjelp;)

 • Jeg er i gang, og håper å være ferdig med julegavene i november, slik at desember kan brukes bare til kos og pynting! Gleder meg også!!!! Elsker jula :)
  Ha en fin søndagskveld!
  Klem
  Lise

 • Heisann!
  Ja, tenk nå er det ikke lenge igjen til advent! :) Her er jeg i god rute. Det meste av julegavene er klare og det kjennes deilig ut. Håper alt er bra hos deg. Her blåser det opp til storm ute, men inne er det heldigvis både varmt og tørt! :)

  KLEM

 • Helt enig med deg, ingen grunn til å slutte å bære de fine rosa sløyfene selv om oktober er over for i år. Kjempefin pins du har vunnet, så heldig du var.

  Jeg er skikkelig på hæla med både innkjøp og laging av julegaver. Skulle egentlig ha sydd masse og bare hatt noen få julegaveinnkjøp igjen i november/desember, men sånn blir det ikke :-O

  Ønsker deg en fin søndagskveld!

  Klem
  Netta

 • Hei
  Da var ein skikkeleg fin pins du vant.

  Du veit, her blir da laga litt juleting kvart år. Da dryppe litt på kvar og ein i familien, men ikkje så mykje i år.
  Kos deg resten av kvelden.
  Randi 2

 • En viktig sak!
  En nydelig pins du vant!
  Etterhvert husker jeg det med frem mot sommer…og tilbake mot vinter:o)
  Og i rute nei….hihi….jobber best under press :o )
  men skal begynne med gavekjøpe ved neste lønning!!

  ha en fin uke Randi

 • ingvild

  Flott sløyfe du har fått deg – og absolutt en viktig sak!

  Jeg har desverre IKKE begynt juleforberedelsene selv om jeg som alltid ellers har store ambisjoner om å være ferdig i god tid til advent:o)

  Forresten skal vi gå på tirsdag eller?
  Klem!

 • lunalu

  Jepp, jeg er i rute! Har kjøpt en 6-7 julegaver – og har tenkt ut noen til. Men hva skal jeg gi til min kjære i år… se det har jeg ikke klart enda!!!

  Jeg har som huskeregel at jeg alltid stiller klokka mot sommeren – så da blir det jo å stille fram på våren og tilbake på høsten – omtrent som hagemøblene dine!!!

  Ænsker deg en nydelig november!!
  Klem fra Lunalu

 • Mie

  For en skjønn rosa sløyfe nål :) Jeg er like forvirret hver gang klokka er stilt, og må inn og sjekke på http://www.klokka.no om morgenen hva klokka egentlig er, for mobilen og PC stiller seg selv, men jeg tør aldri å stole helt på det.

  Jeg er i gang med julegavene, og har kjøpt adventslys og litt annet småtterier :) November flyr avsted så nå må man bare komme i gang.
  PS. Jeg har giveaway på gang, kom bli med om du vil :)

 • Flott huskeregel, jeg lurer alltid, men skal prøve å huske denne :)

  Jeg var også heldig og vant samme pins som deg :) Døtrene mine låner den annenhver dag og den er flott! Viktig budskap året rundt!

  Nyt kvelden og god ny uke!

  Klem fra Tove

 • Hei kjære du! Så bra at du vart glad for pinsen! Min er også litt her og litt der :) Eg huskar dette med tida, fordi eg veit at det skal bli lysare på kvelden om våren, og mørkare på hausten. Slik klarer eg å huske kva veg eg skal snu på visarane :)

  Tusen takk for så nydelege ord inne hos meg!
  Eg har blitt så forkjøla, og sitt i ro i dag.
  Då var det ekstra kjekt å lese så mange fine kommentarar!

  Ynskjer deg ei nydeleg novemberveke!
  God klem frå Elin :)

 • Hei kjære Randi ! :)

  Dette var en fin huskeregel syntes jeg. Har ingen spesiell huskeregel selv, men alltid noen som minner meg på det slik at jeg stiller klokken riktig vei. Hehe… ;)

  Helt sprøtt at det er 1 november alt, tiden flyr så fort avsted. Men vi har jo en veldig koselig tid framfor oss nå med advent og jul. ♥ Jeg stresser litt hvert år, men i år er det full sjerpings, og skal prøve å få gjort så mye som mulig i november. Men dette tenker jeg jo hvert år, hihi…

  Tusen takk for gode ord Randi, de betyr mye for meg. :)

  Håper dagen blir god og fin. ♥

  Klemmer Anette

 • Hei, nydelig sløyfe pins. Jeg tror faktisk jeg skal fortsette å ha sløyfen på jakken, selv om oktober mnd er slutt. Støtter en god sak uansett.

  Klar til jul..Nei. Jeg jobber best under press:-) Hilsen Lilli

 • Nydelig sløyfe Randi..til å minne oss på de viktige tingene i livet;)
  4 uker til advent ja. Selv om jeg har vært klar over det at det er litt mindre enn 2 måneder til jul, så hørtes 4 uker til advent plutselig svært, svært kort ut! Uuuæææ… må sette igang. Har jo masser å gjøre, og jeg vil heller stresse litt i november enn i desember når jeg heller vil kose meg med familien! :)
  Klemmer fra Line

 • Hei, så fin pin du har vært så heldig å få. Kjempefint og ikke minst så er saken viktig å tenke på.

  Tusen takk for koselig hilsen hos meg.

  Klem Elizabet

 • Veldig søt og flott rosa-sløyfe-nål:) Heldige du:) Fine premier du har gitt bort…passa jo bra med advent som kommer temmelig kjapt…hm, må begynne å tenke på hvor adventstaken har tatt veien;)

  Ha ei koselig helg:)

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>