Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Frøken hagegjest 2010

Då er det tid for ny konkurranse hjå Moseplassen. No er det Frøken Hagegjest 2010 som skal kårast.

Og denne gangen er det premier å henta også, i tillegg til heider og ære! Noregs beste fugleguide frå Gyldendal og en utruleg skjønn fuglematar frå I Gros hage. Så då er det berre å finne fram bilete av dyr de har hatt besøk av i hagen, og henga dykk på i konkurransen.

Det har eg gjort, så dermed vert det no eit lite gjensyn med våre koselege hagegjesta. Vi hadde hyppige besøk av Bolla piggsvin for ei tid sidan! Er så koseleg med sånt besøk i hagen.

Vi hadde besøk av to små og ein stor.  Og spesielt den store vart riktig så fortruleg med oss etterkvar. Så vi fekk koma ganske så nær med kameraet.

Vi satte også ut ei skål med vatn og gav dei litt kattemat. Minner her om at ein bør ikkje mata dei for masse og PIGGSVIN MÅ ALDRI FÅ MJØLK!

Men, det var altså denne matinga som skal få vera mitt bidrag til denne rundens frøkenkonkurranse. For første gang var eg med på å sjå piggsvinet komma så nær at det forsynte seg rett frå skeia som Mannen haldt. Utruleg artig!

Så hermed presenters min kandidat til frøken hagegjest, frøken Bolla.

Vil de sjå fleire bilete av våre koselege gjestar kan de gjera det HER.

Og med det gledelege gjensynet
ønskjer eg dykk alle ei
strålande god helg

19 kommentarar til Frøken hagegjest 2010

 • Å det er SÅ søtt!

  Ha god helg min venn :-)

 • ingvild

  Heisann vennen!
  Absolutt ikke noe dumt besøk! Så vidt jeg vet har jeg bare hatt besøk av snegler og katter i år :o ) Men på tomten har jo hjorten gått løs på gravmaskinen – så forhåpentligvis får vi litt mer spennende besøk når vi alle flytter dit ;o)

  Håper dere koser dere i sofakroken!
  Klem.

 • Så søt!!! Vi hadde også besøk av pinnsvin i sommer, to faktisk. Tenkte jeg skulle prøve meg jeg også, men får se om tiden strekker til…
  Ha ei deilig helg!
  klem
  Lise

 • Pinnsvin er så skjønne….har avogtil besøk her også…det gjør meg så glad :o )

  ha en fin helg

 • Mie

  Så skjønne pinnsvin! Kjempefine bilder av de sjarmerende gjestene i hagen din :)

 • ååå, *smelte*
  Heldige dere som hadde slikt besøk :D

  Kjempekos at du ble med på også denne konkurransen Randi :)

 • Dette var virkelig en søt hagegjest! Slike har vi ikke her nord. Men, fuglene koser seg i hagen her, og spiser av fuglebrettet. :)

 • Skjønne bilder av en supersøt liten gjest!

  Lykke til :)

  NNattaklem og god søndag fra Tove

 • Åh, så skjønt hagebesøk du har hatt – pinnsvin er jo bare utrolig søte!! Nydelige bilder har du klart å fange også :o )

  Ha en herlig søndag Randi!

  Klem fra Hildegunn

 • Så koselige hagegjester! Kjempesøte bilder :)
  Ønsker deg en fin kveld!
  Klem Anne-Gry

 • Mie

  Så koselig at du vil følge meg, det blir jeg like glad for hver gang noen legger seg til :) Klem fra meg og God søndagskveld til deg!

 • Så utrolig nærme som du kom, da! Veldig flott kandidat! Jeg blir så glad hver gang det dukker opp pinnsvin i hagen min – det er noe spesielt tiltalende med Bolla pinnsvin:o)
  Ønsker deg en flott kveld.
  Klem fra Solveig

 • Så fantastisk flotte bilder!

  Ha en skjønn tirsdag!

  Klem fra Hilde

 • Mio

  Så flotte bilder av en skjønn gjest, herlig kandidat.
  Synes også det er stas å få besøk av pinnsvin i hagen.
  Lykke til!
  Ønsker deg en fin ny uke.
  Klem Mio

 • tenkte faktisk på deg og piggsvin-bildene når jeg så den konkurransen ble utlyst:)

  Lykke til:)

 • novembersymra

  Veldig hyggelig familiebesøk du har her. Godt det finnes trygge hager for disse koselige skapningnene.
  Flott kandidat. Hilsen fra Novembersymra

 • [...] Frøken Bolla fra Mitt eige solsystem Vi hadde hyppige besøk av Bolla piggsvin for ei tid sidan! Er så koseleg med sånt besøk i hagen. Vi hadde besøk av to små og ein stor. Og spesielt den store vart riktig så fortruleg med oss etterkvar. Så vi fekk koma ganske så nær med kameraet. Vi satte også ut ei skål med vatn og gav dei litt kattemat. Minner her om at ein bør ikkje mata dei for masse og piggsvin må aldri få mjølk! …For første gang var eg med på å sjå piggsvinet komma så nær at det forsynte seg rett frå skeia som Mannen haldt. Utruleg artig! [...]

 • Søte pinnsvin :) Vi har også pinnsvin til tider, i fjor tok jeg faktisk et par av dem «på fersken» mens de holdt på å lage flere pinnsvin ;) . Men den hyppigste gjesten, eller gjestene, er hjorten. Vi har hatt opptil fire stykker av gangen, to voksne hunner og to unger. Veldig fine, men de fører dessverre til at hagen er full av flått. Ikke noe særlig å sende barna ut i gresset for å leke når man må sjekke dem fra topp til tå om kvelden etter små blodsugere…

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>