Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Første adventskjøp

Det var vel på tide med eit lite livsteikn frå meg no. Dagane forsvinn i frå meg for tida, så det har vorte lite tid til både blogging og kommentarar. Men håpar det skal verta betre no snart…

Eg har gjort mitt første adventskjøp. Skjønne sølvtal på stift til å festa på lys.

Det er jo ikkje lenge att no, så på tide å begynna å koma i gang.  Adventstida er så koseleg synest eg, så gleder meg til å få begynne å pynte litt og lure fram julestemninga. Dei første julegåvene er også i boks, så håpet om å verta ferdig med det meste i løpet av november er framleis innan rekkevidde :-D

Denne helga skal eg heim til mor mi og baka lefse. Det er noko som høyrer med i denne tida før jul. Er så koseleg å kunne gjera sånne ting i lag!

Så minner eg alle på min lilla giveaway. Så utruleg kjekt at så mange alt har tatt lodd, og mange nye flotte blogga har eg oppdaga. Men, det er enno tid og lodd att, så har du ikkje hengt deg på enno, så kan du gjera det HER.

Med dette vesle livsteiknet
ønskjer eg dykk alle
ei flotte helg!

11 kommentarar til Første adventskjøp

 • Mio

  Nydelige tall du har kjøpt.
  Gleder meg også til å pynte når adventstiden nærmer seg og det gjør den jo nå med stormskritt.
  Ønsker deg en nydelig helg og kos deg med lefsebaking.
  Klem Mio

 • Så fine de tallene var. Jeg har lett etter sånne til å feste på lys, men har bare funnet de man må feste med bånd. Hos oss er det pynting 1. søndag i advent, men jeg har sneket inn etpar juleting allerede :-O

  Så koselig det høres ut å bake lefser. Her spises det mye lefser i julen, men vi må dessverre kjøpe våre på butikken, ikke akkurat hjemmelagde :-)

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem
  Netta

 • Så fine tal!
  Er ikkje i modus til Advent el. Jul enno..
  vonar det kjem..
  livet litt for hektisk til tider..

  Kjekt med lefsebaking!

  Vakker helg til deg frå meg :-)

 • Tenkte jeg også skulle få tak i sånne fine tall! Veldig dekorativ pynt på lysa!
  Mmmm, kos deg med lefsebaking!
  Og ha ei fin helg!
  Klem
  Lise

 • Så flotte tall ,)
  Har allerede kommet igang.. litt tidlig men det er så herlig å ha det klart ;) )
  Nyt av helgen og skjønne dager!ღ
  Klem Anki

 • Flotte tall, blir kos å pynte til advent :)

  Lefsebaking med mor høres ut som en hyggelig tradisjon! Og så deilig som det er..

  Ha en nydelig helg!

  Klem fra Tove

 • ingvild

  Heisann vennen!
  Så flink du er som har kommet igang med julegavekjøpene! Hadde jeg også tenkt, men plutselig hadde jeg brukt opp alle pengene på meg selv! Fysj sann;o)

  Koselig tradisjon med lefsebaking! Håper dere koser dere masse! også må vi treffes snart igjen!

  Klem

 • Herlige tall;) Vi synger julesanger for harde lviet i koret- så sånn sett er jo julestemningen på topp. og i dag var jeg og handlet i en Remabutikk- det var sååå fullt av julemat og varer at man knapt kunne bevege seg- og det første man ble møtt med når man gikk inn var en flere meter høy stabel med pepperkaker-så jeg gikk derfra med en følelse av at jeg allerede er aaalt for sent ute med alt- butikken er sikkert tom når jeg begynner å handle inn julematen;)

 • Mie

  Så kule tall, jeg har noen små i strass som jeg skal pynte adventslyset mitt med. Har kjøpt ett stort i år istedenfor fire små *♥*

 • Heldige du som ganske så sikkert har smakt nybakte, selvbakte lefser til kaffen idag:) …og samtidig minner du om at advent starter snart ja:)

  Ha ei fortsatt koselig helg:)

 • Fint med slike tall til advent, ja. :) Her er jeg også i gang med julegavene, har kjøpt noen stykker. Fint å fordele det litt, vil helst være ferdig i begynnelsen av desember.

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>