Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Magiske sko

Sidan eg no har vorten så flink :-) å gå på tur, så var det på sin plass med nye joggesko. Og her er mine nye vidundersko

No når det vert så tidleg mørkt er det ikkje så lett å koma seg ut i skog og mark på kveldane, så då vert det litt masse asfalt på meg. Desto viktigare med gode sko! Så desse skoa er berekna spesielt for asfalt og anna hard underlag.

Men, sidan det var Mannen som var så snill å kjøpe sko til meg, så er dette naturlegvis ikkje berre eit par sko… Når eg går tur med desse registrere eg samstundes både kor langt og kor fort eg går. Magiske sko med andre ord… ;-)

Forklaringa er denne dingsen her

Den vesle runde dingsen vert lagt i ei lomme i sålen på eine skoen og den firkanta dingsen koplar eg på min iPod.  Og så vert alle turane eg går registrert.

Etter turen les eg inn opplysningane på PCen, og vips så har eg full oversikt over kor flink eg er :-D

Eg kan sjå på ein og ein tur…

…og då ser eg kor langt eg har gått, kor lang tid eg brukte og variasjonar i tempoet undervegs.

Eller eg få ei oppsummering over alle turane eg har gått…

…og på den måten få oversikt over utviklinga over tid.

Så langt har eg altså registrert 13 turar på til saman 61,88 km. Litt artig synest eg.

Eg er registrert på Nike+, og dersom andre kjentfolk også er registrert her, så kan vi f.eks. konkurrere mot kvarandre også :-D Men, har ingen kjentfolk her inne enno… I tillegg kan eg setta meg mål av ulike slag og også melda meg på diverse utfordringa. Gjev litt ekstra motivasjon til å koma seg ut å gå når du kan gå inn å observere utviklinga etterpå synest eg…

Mulig eg er litt over gjennomsnittet interessert i dingsar, men eg syntes dette var så artig at eg måtte tipsa dykk om det. I tilfelle det er fleire dingseglade der ute som ikkje har oppdaga denne enno… :-D

Meir info om denne dingsen kan du finna HER.

Det var dagens dingsenytt :-)

Elles så kan de no vera med å stemme fram Frøken Hagegjest 2010. Så om de har lyst å stemme på meg og min Frøken Bolla eller nokre av alle dei andre fantastiske kandidatane, eller du berre har lyst å sjå eit assortert utval av flotte hagegjesta så kan du gjera det HER. Men pass på, avstemminga er berre open til og med fredag 19. november kl 20.00.

Og med det ønskjer eg alle ei god helg,
med eller utan dingsar.

19 kommentarar til Magiske sko

 • Så stilig!!!

  Ha flott helg :-)

  PS: Ja Bolla har fått mi stemme, men SÅ masse fint der var..

 • Mie

  Sånne sko og dippedutter skulle virkelig jeg hatt som ikke har bil og går overalt (ja jeg tar endel buss også altså) det kunne vært interessant å få se hvor mye og hvor langt jeg egentlig går i løpet av en mnd eller et år. Stilige greier altså! Og nå skal jeg gå inn og stemme på søte Bolla *♥*

 • Mio

  Gratulerer med flotte sko, disse var virkelig magiske.
  Jeg har også stemt og en av dem jeg stemte på var skjønne Bolla.
  Er så herlig med pinnsvinbesøk i hagen.
  Ønsker deg en nydelig helg.
  Klem Mio

 • Wow – så kult! Typisk en mann å kjøpe sånne sko :) Skulle visst ønsket meg de til jul – jeg går og går og går etter at vi fikk Lucas og særlig nå etter at han har fylt året :) Jeg merker det på vekten at dette er bra for meg også, men hadde vært ekstra kult å legge det inn på data:)
  God helg til deg!!
  K

 • Først av alt – så flink du er!
  Hjelper på motivasjonen med nye sko og duppeditter :)

  Mannen har kjøpt en voldsom pulsklokke ++ som overfører til pc og teller kalorier brukt etc.. Tror jeg skal hive meg med på turene hans, lurt å miste noen kalorier før jul :)

  Ha en skjønn helg!

  Klem fra Tove

 • Råtøft:)…gjør det litt ekstra morsomt å ta turen:)…og din Bolla har selvfølgelig fått min stemme;)

  Det du spør om inne hos meg ang. skyvedør kommer helt an på oppbygginga av veggen. Skyvedørene kan være i sånne vegg-kassetter som nødvendigvis krever plass inne i veggen. Kjøkkenskap henges som oftest fast til stenderverk som også må være i veggen og skal i utgangspunktet ikke komme i konflikt med en skyvedør. Foldedører kan også være en mulighet….finnes masse fine typer. Gøy å planlegge så bare si fra du:)

  Ha ei kjempefin helg:)

 • marte

  Heisann!

  Så artig at du var innom butikken, så da er du fra området da, kanskje:0)?
  Jeg var ikke på jobb i dag, sitter hjemme med influensa, huff!

  Avansert utstyr du har skaffet deg! Wow!
  Rett og slett magisk, ja;))

  God helg!

 • Hei, og takk for kjempekoselig besøk på bloggen min Randi!

  Wow, de skoene var jo bare utrolige, sånne kunne jeg ha tenkt meg! Gøy å kunne konkurrere med andre – sånt gir en ekstra liten «drive» til å yte enda litt…

  Nå skal jeg inn og stemme på Frøken hagesjest.. ;o)

  Ha en flotters helg!

  Klem fra Hildegunn

 • Pia

  Hva som finnes! Ja, det er et mylder av dingser der ute;)
  Og en skjønn liten bolle du hadde tatt bilder av i et innlegg under her – lykke til i konkurransen!

 • Hei. Kakeboksene er kjøpt i en interiørbutikk i Hammerfest og er av merket Die Spiegelburg. Utrolig flotte bokser :)

  Ha en fin helg!
  Klem Karina

 • WOW – jeg elsker dingser og denne dingsen kunne vært en god grunn til å kjøpe skoene og kanskje bli sprek:-) Skulle hatt joggesko med pigger nå, er glatt ute.

  God helg:-) Klem

 • Jøss!!! Å gå tur er blitt ein heil vitenskap;)) Men artig å følge seg sjølv då:)) Litt lenger og litt fortare for kvar gong;)

  Klem frå Ann

 • Så smarte sko, da blir det jo gøy og gå tur da jo:)
  Takk for kos hilden hos meg!
  Er min førte jul her og på en måte, jeg startet i slutten av Desember i fjor, men fikk ikke med meg den koselige førjulstiden her inne ♥ Er jo mye mer inspirasjon og hente her enn i alle julebladene…:)

  Ha en herlig helg!

  Klem Line

 • Det er morsomt med slike duppedingser :) Genialt med slike sko da, det gir jo litt ekstra motivasjon også.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg!
  Klem

 • Stilige sko, skulle gjerne hatt slike (kanskje jeg ble mer motivert til å løpe med slike?)
  Kandidat bolla var kjempesøt!
  Takk for den koselige kommentaren inne hos meg.
  Synes bloggen din var trivelig og legger meg til som følger slik at jeg kan finne deg igjen :)
  Ha en fin dag
  Klem Tonje

 • Magiske sko vil jeg også ha!!! Takk for tipset!

  Jeg har lagt meg til som følger her hos deg (jeg trodde faktisk at jeg fulgte bloggen din, men det gjorde jeg jo ikke…)

  Ha en fin søndag!

  Klem fra Hanne

 • Wow, for noen tøffe sko Randi ! :) Dette er jo bare genialt og ikke minst motiverende. Veldig flink er du syntes jeg. Hmm, med slike sko kunne kanskje jeg bli litt flinkere også. ;)

  Skulle ønske jeg hadde klart å kjøpe inn alle julegavene i november også. Men har kun kjøpt 1, så dette blir nok en umulig oppgave for meg. Flink du som er så godt i gang. :)

  Tusen takk for alle de gode ordene du legger igjen, det betyr mye for meg. ♥

  Håper du får en fin søndag vennen ! :)

  Stor klem fra Anette ♥

 • Grattis med nye sko:) Så da er da Nike + ipod betyr. Har den på Iphonen min og har ikkje skjønt mykje av den. Du e kjempeflink, skulle ønska eg var lika flink, men sofaen e frykteleg god. Fortsett den gode jobben.

  Klem
  Randi

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>