Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Kvalbiff

For litt sidan var vi så heldig å få noko kvalkjøtt frå svigers. Og i dag var dagen då vi endeleg klarte å huske på å ta det opp av frysen i tide til å kunne ha det til middag. Har aldri tilberedt kval før, så var litt usikker på kva vi skulle laga av det.

Tenkte først å lage sosekjøtt av det, det har vi smakt før og veit er godt. Men, bestemte oss i siste liten å prøva noko anna. Kvalbiff.

Og det vart utruleg godt! Krydra først lett og så rett i godt varm steikepanne. Kunsten er nok å ikkje steika det for lenge, men berre sånn akkurat nok…

Som tilbehør laga eg råsteikte poteter og kokte grønsaker og så hadde vi ein enkel oppiffa sjysaus til. Mmmm…. Dette skal eg definitivt prøva fleire gangar om vi kjem over noko meir kvalkjøtt…

Og i morgon blir det ei eller anna form for kvalgryte. Var litt for masse kjøtt for å bruka alt på ein gang, så har spart litt som eg har strimla og gjort klar til å lage gryte av i morgon. Gleder meg… og det gjer Mannen også… :-)

Til slutt minner eg om min lilla giveaway… Har du ikkje fått hengt deg på enno, så er det enno tid… Trekning på torsdag.

11 kommentarar til Kvalbiff

 • Hei vennen:)

  Endelig kommer jeg inn på bloggen din igjen, har savnet det. Med den gamle pcen min så kom jeg ikke inn, siden bare lukket seg:(
  Hvalbiff har jeg aldri smakt…har ikke turt…hehe.. men det så veldig godt ut:)

  Takk for mange gode ord inne hos meg, du er såå snill:)

  Klem Lise

 • Mio

  Har heller aldri smakt hvalbiff, synes også det så godt ut.
  Ønsker deg en fortsatt fin søndagskveld.
  Klem Mio

 • Hei hei Randi!! :)
  Så utrolig godt ut, det må jeg si.. Men jeg har aldri smakt hvalbiff, men dette så veldig fristende ut!!:)
  Ja, i all stresse i så mange timer med matlaging klarte jeg ikke å huske å ta bilde. veldig synd! men men huske det til neste gang!!
  alt bra? hatt en fin helg??
  klem

 • Dette så nydelig godt ut!! Ikke rart dere gleder dere til middag i morgen :-D

  Stor klem fra meg :)

 • Mie

  Vi hadde ofte hvalbiff når jeg var liten, da pleida mamma å panere det i mel og steike i steikepanna husker jeg. Selv har jeg aldri laget det, men husker at jeg likte det som barn. Ser godt ut på bildene også. nam nam! *♥*

 • Ikke hverdagskost du har laga. Husker å ha spiste det for utrolig mange år siden. Så jo både lekkert og godt ut. Greit å bruke rester i ei gryte:)

  Må fundere på hva vi skal ha til middag her….og blir nok ikke hvalkjøtt for det er ikke i hus;)..men kanskje en gryte ja siden du nevner det her:)

  Mandag og ny uke…håper den blir fin:)

 • Det så kjempegodt ut!
  Har hørt at hvalbiff skal være veldig fint kjøtt ja:)
  Ha en fin Tirsdag!

  Klem Line

 • Hei Randi!
  Dette så jo bare smellgodt ut….tror ikke jeg noen gang har smakt kvalkjøtt nei…..
  Slitan med nye sko….håper du får brukt de masse!
  Er lite glad i asvalt….så jeg suser til fjells i helgene…..og trener innendørs på ukedagene. Slik får det bli til det blir vår og lyst igjen !!

  ha en fin tirsdgskveld :o

 • ingvild

  Hmmm – er i grunnen ekstremt skeptisk på hval biff – men det så veldig godt ut!

  Håper du har det bra vennen :o )

  Må nok forresten prøve å lage en kopi av denne puten! – Va knall fin – men 2000 var i meste laget. *smiler*

 • Mmmmm, dette så da bare utrolig godt ut, og hvalkjøtt er jo en delikatesse!!!

  Ja, nå er det bare få dager til advent, og jeg gleder meg virkelig som et barn til å finne frem og pynte litt. Ikke minst gleder jeg meg til å kunne sette på en jule cd, og la musikken fylle rommet – hi, hi – barnslig glede!!

  Nyt dagene Randi!

  Klem fra Hildegunn

 • Oi, det hørtes jammen spennende ut!! Jeg har nok aldri fått anledning til å teste det ut:( men så veldig snadder ut da!! Klem fra Idyll

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>