Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Adventshelg

Då er første søndag i advent her, og vi kan endeleg få begynne å fylle huset med julestemning. Så koseleg!

På kjøkkenet er julegardinene komne opp

Enkle raude gardiner som gjev akkurat den rette stemninga. Og bak gardina kan ein skimte den elektriske adventsstaken. Vindauget går ut mot inngangspartiet, så er litt koseleg å pynte litt her så besøkande får ei koseleg velkomst.

I stova har vi ei enkel stjerne i vindauget.

Gjev så stemningsfullt lys sånne stjerner. Er så koseleg når ein ser det dukker opp sånne lys i alle vindauga rundt omkring i nabolaget.

Ute i hagen har det også dukka opp litt lys.

Vi liker vel ikkje å ha for masse lys og dill utandørs. Men, litt er jo koseleg

Og så er det første lyset tent i vår enkle adventsstake. Så no er ventetida endeleg her…

Tenn lys!
Eit lys skal brenne
for denne vesle jord,
den blanke himmelstjerna
der barn og blomar gror.
Må alle dele vona
at gode ting vil skje.
Må jord og himmel møtast,
eit lys er tent for det.

Ha ein fin 1.søndag i advent!

12 kommentarar til Adventshelg

 • ingvild

  Ser du har brukt samme sangen som meg:o) Den er helt nydelig!
  Kjempefin stake! Ligner litt på min – nå når jeg endelig fant tallene jeg har letet etter hele helgen ;o)

  Ja… Vi vil være med på juleverksted neste helg vær du sikker ;o)

  Klem,I

 • Nydeleg og koseleg!
  Berre tent eit lilla lys vi..
  er ein start det også :-)

  God Adventstid!!

 • Mie

  For et nydelig adventsvers. Ukjent for meg. Koselig å se lyspynten *♥*

 • Koselig pynt:) Ble litt samme dose pynt her med ei stjerne i vinduet, lysestake og noen små lys ute:)…ja også ett lys tent i adventsstaken som var temmelig lik din….kubbelys på ett brett og noen kongler:))

  Ha ei fin ny uke:)

 • lunalu

  Så koselig adventsstemning hjemme hos deg!
  Jeg synes det er så flott å se alle adventsstjernene som lyser fra alle hus – spesielt når det er mørkt ute – stjerneklart og det knitrer under beina når en er ute og går… STEMNING!!!
  Ønsker deg en fin og stemningsfull tirsdagskveld!
  Klem fra Lunalu

 • Herleg julestemning hos deg!:)
  Klem:)

 • Nydelig julestemning..
  Herlig med røde innslag – da er jula er umiddelbart..

  Kos med varm velkomst og lys utendørs..

  Adventslysene er oppe, ellers er det stillstand hos meg, får ta igjen når formen er på plass..

  ♥ Nyt adventstiden ♥

  Klem fra Tove

 • Så koselig du har gjort det rundt deg;) Jeg leter etter den siste adventstjerna fortsatt- også har jeg veldig lyst på en sånn hjertelysestake, men da må jeg til byen- så vi får se..jeg har aldri pleid å henge opp julegardiner- men nå skal jeg sy nye til kjøkkenet- det er jo bare å begynne- ikke sant??
  Synes det er fint med lys ute- selv om vi ikke har det- vi trenger litt lyspunkter på denne tiden;) Håper du får ei fin helg!

 • Heisann!!
  innom for å ønske deg en fin helg Randi :o )
  Kos deg!!

 • Takk for godbedringskommentaren – virkelig ugreit med vondt i ryggen, men jeg tror den blir bedre for hvert minutt. Den må det:-) Jeg rydder og fikser i høyder hvor jeg ikke må bøye meg!

  Koselig med pynting, veldig koselig at man ser julelys når man kommer hjem. Jeg skulle egentlig på kransbinding på blomsterbutikken, men ryggen avlyste det. Håper jeg får laget meg jul ved inngangsdøra lell.

  Ha en finfin helg. Klem

 • Er det ikke herlig vel, å kunne begynne å pynte til jul? Selv har jeg ikke pyntet så mye enda, tiden har vært litt knapp! Men, over helgen, når jeg er tilbake fra København, da blir det «full pakke

  Ha en flott adventshelg – kos deg masse!!

  Klem fra Hildegunn

 • Så herlig julestemning det er hos deg Randi ! ♥ Adventstiden er en spesiell og koselig tid, love it. ♥ I helgen blir det juleverksted med barna igjen, og vi skal lage pepperkakehus og pynte dette. :) Barna gleder seg, spesielt vår 5-åring. ♥

  Håper helgen blir god og fin, kos dere. ♥

  Stor klem fra Anette :)

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>