Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Heimelaga hamburgar

Som nemnt stod det heimelaga hamburgar på menyen hjå oss i helga som var. Og det vart stor suksess!

Prøvde meg på ein oppskrift på grove hamburgarbrød, og den skal eg absolutt bruke igjen.

Deigen var lett å arbeida med og dei heva seg fint. Eg laga som vanleg dobbel oppskrift og då fekk eg 2o fine brød.

Tenkte eg kunne dele oppskrifta her dersom det er fleire som kunne tenke seg å prøve.

Når det gjeldt sjølve hamburgaren så laga vi den utan noko spesiell oppskrift. Det vart karbonadedeig, egg, litt potetmjøl og diverse krydder sånn etter innfallsmetoden. Men det fungerte fint det :-) Og tilbehøret skal gjerne vera fargerikt!

Så har du ikkje planlagt menyen for helga enno, så kan eg anbefale dette!

16 kommentarar til Heimelaga hamburgar

 • namnam; så digg ut. Må absolutt prøves en dag

 • Flink du er!!
  Dette MÅ prøvast ein dag :-)

  God helg!!

 • Det så godt ut ja :)

 • Hei Randi! Har sittet å lest litt gjennom bloggen din.
  Bloggen din har blitt utrolig flott!
  Det er alt for lenge siden jeg har blogget selv, og har vært innom hos deg.

  Og de hamburgerene skal prøves :D
  Håper du får en fantastisk helg!
  Klem fra Sophie Mari

 • De brødene skal prøves.. Er sånn nedtur med de kjøpte, er det ikke mugg på dem synes jeg de lukter litt surt.. ;)

  Og utmerket med litt grovt i! Minstemor har bestemt seg for at hun bare liker hvitt brød, og ikke sånne korn.. Men det er ikke aktuelt!Lette og lure, for vafler med grovt og havre – var sist de beste ever ifølge henne :)

  Ha en flott fredag og helg!

  Klem

 • Nam, dette så innmari godt ut Randi ! ♥ Sitter her og er såååå sulten… Grove hamburgerbrød hørtes veldig fornuftig ut, må nok prøves ja. :)

  Kose deg masse i helgen. ♥

  Stor klem fra Anette :)

 • Oi, det så utrolig godt ut! Jeg er så utrolig sulten nå, vi venter bare på at vi kan legge minstejenten slik at vi får spise litt fredagskos i fred og ro;-) Fikk skikkelig vann i munnen av bildene dine! Oppskriften er lagret;-)

  Heldige du som har fått så fin pakke da! Kjekt med slike overraskelser i posten;-)

  Ønsker deg og dine en superfin helg! Kose dere masse! Klemmer!

 • Mmmm, det så godt ut. Kunne tenkt meg å prøvd en gang.
  Ønsker deg ei trivelig helg.
  :) Susanne

 • ingvild

  Dette så riktig godt ut! Ble bare litt misunnelig ja :o )

  Klem,I

 • Snadder mat hos deg i helgen forstår jeg.. ;o)

  Takk for koselig hilsen hos meg!! Ja, jeg var på båten i natt, og vi merket helt klart veldig godt sjøgangen! Fortsatt føler jeg «dønningene», så balansenervene har nok fått seg en liten «knekk»… Håper det roer seg snart!

  Ønsker deg en flott helg!

  Klem fra Hildegunn

 • Ojj dette såg kjempegodt ut;)) Du er flink!! Ha ei flott helg;)

  Klem frå Ann

 • Snadder:)…og likte den «innfallsmetoden» din:)

 • Så flink du er som baker hamburgerbrødene selv. Så veldig gode ut! (Vi hadde hamburger i dag – men bakte ikke selv:) Tror jeg skal prøve det neste gang. Takk for oppskriften.

  Koselig blogg du har. Her kommer jeg garantert tilbake og leser litt. Er det ok om jeg linker bloggen din til min?

  God lørdagskveld
  Klem Tonje

 • Jeg la meg til som følger hos deg for ei stund siden, men glemmer ofte å titte innom dem jeg ikke har på bloggrullen, det var derfor jeg lurte på om det var greit jeg satte deg inn på den slik at jeg kan komme oftere tilbake for å lese hos deg :)

  Klem igjen :)

 • Hei Randi
  Tusen takk for så koselige kommentarer, setter veldig stor pris på slike varme ord ღ …og takk det samme til deg også, syns du har en kjempeflott blogg – med mange kjempefine innlegg. Skulle bare ønske jeg hadde mer tid til å legge igjen kommentarer :) Hammburgerbrødene så veldig gode ut, og takk for at du deler oppskrift. Har tenkt lenge på å lage dette, men ikke blitt ennå… Herlige sandkakeformer du har fått av Elin, alltid koselig å få pakke i posten ღ Ønsker deg en fin fin søndag, og ha en flott ukestart. Klem fra Mette

 • Jepp, nå er oppskriften lagret!! Så veldig gode ut, både brød og burger! Du er bare så flink altså :)
  Ønsker deg ei flott uke, Randi!
  Klem
  Lise

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>