Velkommen

Så koseleg at du tar turen innom sida mi. Hyggeleg om du legg att eit lite spor, så veit eg at DU har vore innom.

Ha ein fantastisk dag vidare og velkomen tilbake!

Hjartesmykke

I dag på alle hjarters dag tenkte eg eg skulle visa dykk eit herleg smykke som eg fekk av Mannen for ei tid tilbake. Eit stilig hjartesmykke.

Har fått veldig mange kommentarar på smykket når eg brukar det. Og eg må jo sei meg einig eg, smykket er stilig i seg sjølv. Men, så kjem den delen som gjer det endå litt stiligare;-) For smykket er ikkje berre eit smykke, det er nemleg også…

ein minnepenn… Stilig eller…? Så i staden for som i ”gamle dagar” då ein gjekk rundt med eit sølvhjarte med eit bilete av sin kjære inn, så kan eg gå rundt med eit stort raudt hjarte om halsen, med tusenvis av bilete av min kjære inni… ;-)

Ønskjer alle hjarter ein vakker dag!

7 kommentarar til Hjartesmykke

 • Så genialt da :-) Ønsker deg en fin dag

 • Kjempesmart og en koselig gave fra Mannen:)

  Sjekk mailboksen din for du vant gavekortet fra Photowall:)

  Ha en kjempefin dag:)

 • Genialt! Så morro – og i tillegg lekkert :)

  Happy Valentine!

  Klem fra Tove

 • For et artig hjerte, jeg hadde aldri gjettet at det var minnepinne inni :-) Her feirer vi ikke Valentine da vi er midt inni x-antall bursdagsfeiringer og jeg synes det holder, men det er jo en koselig dag da.

  Ha en fin mandagskveld!

  Klem
  Netta

 • Bjarne

  Detta var ein bra og minnerik gave du fekk. No er det bare å huska å ha med mac’1 for å kunna sjå på herte bildene dine…. ;)

 • Oi, så stilig det var da ! :) Noe sånt har jeg aldri sett før… Vakkert var det også. ♥ Håper dere har hatt en fin valentine’s day.

  Du den sinklykten/rivjernet har jeg kjøpt på Dorothea. Merket på denne lykten heter Dixie. Neste gang jeg er på Dorothea kan jeg se om de har flere, så hvis du ikke får tak i kan jeg evt kjøpe med en for deg og sende. Lykten koster 249 kr, så litt dyr syntes jeg. Men mulig det har noe med merket å gjøre. Uansett, den er veldig fin i hvert fall ! :)

  Formen er ikke helt på så nå skal jeg finne sengen her.

  Natti natt Randi, sove godt ! ♥

  Stor klem fra Anette

 • Nydelig- og smart;) Håper dere hadde en fin Valentinsdag;)

Legg igjen ein kommentar

 

 

 

Du kan bruke desse html taggane

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>